0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρωτησε στο ΙΚΕ που σε φωναξαν.κανε μια αναζητηση στο ιντερνετ.ποια ειδικοτητα;ετοιμασε μερικες ασκησεις απο το αντικειμενο σου,σαν και αυτες που θα εβαζες οταν θα διδασκες το μαθημα.βρες τον κανονισμο καταρτισης και παρε ιδεες και απο εκει.
αν αυτοί θα εξετάζουν σε διαφορετικό πεδίο από το δικό μου π.χ. άλλος στατιστική, άλλος δίκαιο άλλος οικονομικά ή είναι όλοι στο ίδιο. Επίσης στο κάθε παιδί πρέπει να βάλω διαφορετικά θέματα
Παράθεση από: dpa2006 στις Σεπτεμβρίου 13, 2012, 11:28:34 amρωτησε στο ΙΚΕ που σε φωναξαν.κανε μια αναζητηση στο ιντερνετ.ποια ειδικοτητα;ετοιμασε μερικες ασκησεις απο το αντικειμενο σου,σαν και αυτες που θα εβαζες οταν θα διδασκες το μαθημα.βρες τον κανονισμο καταρτισης και παρε ιδεες και απο εκει.Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Στο ΙΕΚ δεν μου δίνουν σαφείς πληροφορίες. Έχω κοιτάξει όλα υτά που μ είπες αλλά κάποια ουσιαστική βοήθεια δεν βρήκα. Γι'αυτό ρωτάω μήπως βρω κάποιον με ανάλογη εμπειρία. Η ειδικότητα είναι "ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου."Μ'ηπως γνωρίζετε πόσο είναι και η αμοιβή; Υπάρχει κάπου τράπεζα θεμάτων παλαιότερων ετών; 'Η έστω προτινώμενες ασκήσεις;
Εύχομαι καλή επιτυχία!!
Συνάδελφοι καλησπέρα!! Περιμένοντας κι εγώ για αναπλήρωση, έκανα αίτηση στο ΙΕΚ της περιοχής μου και ευτυχώς έγινε δεκτή!! Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας!!Από ό,τι γνωρίζω, υπάρχουν βιβλία με ερωτήσεις-απαντήσεις για την πιστοποίηση. Εάν κάποιος γνωρίζει να μου συστήσει βιβλίο για την πιστοποίηση στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής, ας με ενημερώσει!Οποιαδήποτε πληροφορία, θα φανεί χρήσιμη!!Σας ευχαριστώ πολύ!!
mariavag καλωσήρθες στο pde.Ευχαριστούμε που διαθέτεις σε όποιον θέλει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις Πιστοποίησης στην Προσχολική αγωγή.