0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάθε β/θμια έχει τα δικά της. Μάκαρι να έμπαινε ένα κριτήριο κι ας ήταν να προηγούνται όσοι έχουν πράσινα μάτια (εγώ έχω καστανά). ...
Οι υπόλοιποι από τις άλλες β/θμιες είχατε ερώτηση για επιτυχία στον ΑΣΕΠ;
'Αρα, αν δε βγει η εγκύκλιος από το υπουργείο που να καθορίζει τα κριτήρια, όλα όσα γράφουμε είναι υποθετικά.Ωστόσο κάθε διεύθυνση καθορίζει δικά της επί μέρους κριτήρια.
Ναι τί να σου πω , καθορίζονται κριτήρια απο τις διευθύνσεις κ τηρούνται κατά γράμμα!!!!!!!!! σε β θμια που είχε καθοριστεί ανώτατο όριο πρόσθετης 4 ώρες τη βδομάδα,βρήκα άτομο με το οποιο εργαζόμασταν στο ίδιο σχολείο να έχει ξαφνικά μαζέψει 4 ολοκληρα μόρια απο πρόσθετη σ ένα χρόνο μέσα!! κ απο τη θέση 2232 του ενιαίου ν ανεβαίνει ξαφνικά στη 1020!! μπορεί να το τσεκάρει οποιοσδήποτε.......αίσχος.
δεν ειναι κριτηρια ας μην τα ωραιοποιουμε τοσο.....εχω γνωστο καθηγητη - διευθυντη που διορισε ναι ναι, ΔΙΟΡΙΣΕ την γυναικα του αφου καθε χρονο δημιουργουσε τμημα ενισχυτικης / προσθετης (δεν θυμαμαι) και την επαιρνε χρονια .....ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Παράθεση από: GEORGIA S στις Σεπτεμβρίου 03, 2008, 08:45:44 pmΝαι τί να σου πω , καθορίζονται κριτήρια απο τις διευθύνσεις κ τηρούνται κατά γράμμα!!!!!!!!! σε β θμια που είχε καθοριστεί ανώτατο όριο πρόσθετης 4 ώρες τη βδομάδα,βρήκα άτομο με το οποιο εργαζόμασταν στο ίδιο σχολείο να έχει ξαφνικά μαζέψει 4 ολοκληρα μόρια απο πρόσθετη σ ένα χρόνο μέσα!! κ απο τη θέση 2232 του ενιαίου ν ανεβαίνει ξαφνικά στη 1020!! μπορεί να το τσεκάρει οποιοσδήποτε.......αίσχος.Εγώ έγραψα μόνο ότι οι διευθύνσεις καθορίζουν τα κριτήρια τους. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!Τα υπόλοιπα τα σκέφτηκες και τα έγραψες εσύ.Επομένως οι ειρωνείες και οι κοροϊδίες επιστρέφονται σ`αυτόν που τα έγραψε.Όσο για το παράδειγμα που λες, τίποτα δεν εμποδίζει κανένα να κάνει μαθήματα σε πολλές διευθύνσεις.
η ειρωνία αφορούσε στο σύστημα κ όχι σε σένα!! οποιοσδήποτε διαφωνεί σε κάτι δε σημαίνει ο τι στρέφεται εναντίον αυτού που υποστηρίζει το αντίθετο. κ εγώ κ η συνάδελφος καταθέσαμε την εμπειρία μας, όπως κ πολλοι άλλοι εδώ μέσα που εχουν ταλαιπωρηθεί απο την αναξιοκρατία...αν για σένα τα πράγματα ήταν καλύτερα, για τον οποιοδήποτε λόγο, δε χρειάζεται να αρπαζεσαι κ να αμφισβητείς τις εμπειρίες κ την αγανάκτηση των άλλων..όσο για το παραδειγμα που έθεσα παραπάνω, αν δεν ήμουν σίγουρη οτι παραβιάστηκαν κανόνες που ίσχυαν στη δική μου περιοχή για τους υπολοιπους, δεν θα το ανέφερα κάν...
Παράθεση από: GEORGIA S στις Σεπτεμβρίου 04, 2008, 08:53:46 amη ειρωνία αφορούσε στο σύστημα κ όχι σε σένα!! οποιοσδήποτε διαφωνεί σε κάτι δε σημαίνει ο τι στρέφεται εναντίον αυτού που υποστηρίζει το αντίθετο. κ εγώ κ η συνάδελφος καταθέσαμε την εμπειρία μας, όπως κ πολλοι άλλοι εδώ μέσα που εχουν ταλαιπωρηθεί απο την αναξιοκρατία...αν για σένα τα πράγματα ήταν καλύτερα, για τον οποιοδήποτε λόγο, δε χρειάζεται να αρπαζεσαι κ να αμφισβητείς τις εμπειρίες κ την αγανάκτηση των άλλων..όσο για το παραδειγμα που έθεσα παραπάνω, αν δεν ήμουν σίγουρη οτι παραβιάστηκαν κανόνες που ίσχυαν στη δική μου περιοχή για τους υπολοιπους, δεν θα το ανέφερα κάν...Ναι αλλά απευθυνόσουν σε μένα.Μα εγώ δεν υποστήριξα πουθενά ότι δεν υπάρχει ταλαιπωρία.Εγώ αυτό που είπα ήταν συγκεκριμένο. Σέβομαι την άποψη του κάθε συναδέλφου και το έχω δείξει εδώ μέσα, αλλά με πείραξε το ύφος.Έχω κι`εγώ πολλές εμπειρίες αλλά δεν μπορεί να ξέρει κανείς τι γίνεται σε όλες τις διευθύνσεις.Δεν συμβαίνει όμως σε όλες το ίδιο.