0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα αναγκάσουν τους μόνιμους να κάνουν ΠΔΣ για συμπλήρωση ωραρίου.
Τους βουλευτές, νομίζω ότι τους ενδιαφέρουν οι ψηφοφόροι τους και όχι όλοι όσοι έχουν κάνει αιτήσεις.
Το ίδιο πράγμα λέτε.
Παράθεση από: maryk στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 08:39:35 pmΜήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ τα ονόματα όσων έκαναν αίτηση για ΠΔΣ στην κάθε δευτεροβάθμια;γίνεται αυτο??
Μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ τα ονόματα όσων έκαναν αίτηση για ΠΔΣ στην κάθε δευτεροβάθμια;
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 07, 2008, 07:32:24 pmΤους βουλευτές, νομίζω ότι τους ενδιαφέρουν οι ψηφοφόροι τους και όχι όλοι όσοι έχουν κάνει αιτήσεις.πάλι μου τη λες, αλλά εντάξει, καταλαβαίνω πως το εννοεις.. :)εξηγώ πως το εννούσα κ εγώ: πολλοι απο αυτούς που είναι ψηφοφόροι των βουλευτών, είναι κ εγγεγραμμένα μέλη σε κόμματα κ είναι κ οι ίδιοι που κάνουν κ αιτήσεις στην πρόσθετη..οι εκπαιδευτ δεν είναι ψηφοφόροι; επειδή εργάζομαι σε φροντιστ 3 συνάδελφοι μου είπαν οι ίδιοι ότι πέρασαν απο γραφεία βουλευτών κ οι 3 μου είπαν ότι τους είπαν τα ίδια κ ότι τους ζήτησαν ν αφήσουν τα στοιχεία τους..λυπάμαι αν σ απογοητεύω- κ εγώ απογοητεύομαι_ αλλά έτσι έχει η κατάσταση, στην κρήτη τουλάχιστον..μακάρι να ναι μόνο εδώ..κ δεν τα έχω με τη συγκεκρ κυβέρνηση, αν αυτό έχεις καταλάβει γτ θυμάμαι κ παλαιότερα χρόνια..
ναι βρε εννοείται αυτό!!! κ καλά χιούμορ έκανα λέγοντας πως μπορεί να τις βρει στα γραφεία βουλευτών!!black humor!! ( α κ συγγνώμη αν έγραψα κάτι λάθος γτ δε ξέρω κ απταιστα αγγλικά..)
Αυτο που γινεται τωρα ειναι οτι οι μονιμοι παιρνουν την ΠΔΣ εξτρα του ωραριου τους, για τα πολλα επιπλεον χρηματα (15 ευρω την ωρα καθαρα, αν θυμαμαι καλα) κι οσοι δεν ειναι μονιμοι την κανουν με τα μισα λεφτα για να μαζεψουν ψιχουλα προϋπηρεσιας.
Παράθεση από: eles στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 08:34:06 pm εφόσον δεν παίρνουν ώρες εκπαιδευτικοί από τον πίνακα, προτιμώ να παίρνουν οι μόνιμοι την πρόσθετη. όχι να την παίρνουν όσοι έχουν βυσματα κι ξαφνικά να σου πετάγονται μπροστά στον πίνακα από το πουθένα!Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πόσο μεγάλη κακία είναι αυτό που λες,έτσι?Σου λέω εγώ,ότι είναι ένας 35άρης που μέχρι τώρα δεν του έδωσαν ούτε μια ώρα πδσ.Και τελικά μέσω γνωριμιών του δίνουν.Γιατί να τις πάρει αυτές τις ώρες ένας μόνιμος και όχι ένας που έχει παλιά ημερομηνία κτήσης πτυχίου?Εγώ ορκίστηκα το 2005 έτσι?Το λέω για να μη μου πουν ότι κοιτάω το συμφέρον μου.
εφόσον δεν παίρνουν ώρες εκπαιδευτικοί από τον πίνακα, προτιμώ να παίρνουν οι μόνιμοι την πρόσθετη. όχι να την παίρνουν όσοι έχουν βυσματα κι ξαφνικά να σου πετάγονται μπροστά στον πίνακα από το πουθένα!