0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vifo στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 11:25:29 pmε οχι και χωρις πληρωμη ρε παιδια! μισθο δεν παιρνετε; ωρες λιγοτερες δεν εχετε; γιατι να μην συμπληρωνεται το ωραριο σας για το οποιο και πληρωνεστε και με πδς; εσύ να μη μιλάς,είσαι αδιόριστη και έχεις το σύνδρομο του αδιόριστου και τα έχεις με όλους τους διορισμένουςΛουλού τα έγραψα εγώ για εσένα γιατί το βιοποριστικό μου μου το έλυσαν άλλοι.
ε οχι και χωρις πληρωμη ρε παιδια! μισθο δεν παιρνετε; ωρες λιγοτερες δεν εχετε; γιατι να μην συμπληρωνεται το ωραριο σας για το οποιο και πληρωνεστε και με πδς;
αλλά κ ο κουμπάρος σου αμέσως την έπιασε τη λεξη, αν κ αθηναίος νομίζω..(jak απο που είσαι αλήθεια;).με τις συντεκνιές κ τα ρεζιλίκια των βουλευτών, όλη η ελλάδα την έμαθε τη λέξη!! βούκινο γίναμε!!κ να υπήρχε κανείς που δεν την ήξερε..
Εσείς μια μέρα θα πλακωθείτε στο ξύλο.Το νιώθω εγώ.........το αισθάνομαι.
Παράθεση από: GEORGIA S στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 08:08:11 pm αλλά κ ο κουμπάρος σου αμέσως την έπιασε τη λεξη, αν κ αθηναίος νομίζω..(jak απο που είσαι αλήθεια;).με τις συντεκνιές κ τα ρεζιλίκια των βουλευτών, όλη η ελλάδα την έμαθε τη λέξη!! βούκινο γίναμε!!κ να υπήρχε κανείς που δεν την ήξερε..Εμείς στην Κύπρο καλή μου Γεωργία ξέρουμε πολύ καλά από κουμπαριές (με την καλή έννοια) Και έχουμε και άπειρα κοινά με τους σύντεκνους
Γεγονός είναι πάντως πως οι μόνιμοι δεν τη θέλουν και οι ωρομίσθιοι παρακαλάνε για τις ώρες της ΠΔΣ. Δε σημαίνει πως οι μόνιμοι είναι αχάριστοι, ούτε οι αδιόριστοι κομπλεξικοί. Απλά βλέπουν την κατάσταση από διαφορετική οπτική. Γιατί δηλαδή σώνει και ντε πρέπει κάποιος να είναι ή αχάριστος ή κομπλεξικός??
Παράθεση από: Αγάπη στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 01:29:22 amΕσείς μια μέρα θα πλακωθείτε στο ξύλο.Το νιώθω εγώ.........το αισθάνομαι.γιατί μωρέ Αγαπούλα μου τη χαλάς τώρα κ δε μπορώ τους τσακωμούς;;; μπορεί το "καλή μου Γεωργία" να μην ήταν ειρωνικό, τί με τσιγκλάς κ εσύ;; 2-3 ανθρώπ μόνο βρήκα να συνεννοούμε στο φορουμ, μη μειωθούν κ άλλο...εγω με καλή διάθεση πειράζω, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου!!άλλωστε για να παίξεις ξύλο πρέπει να είσαι κ κοντά! κ καλά σου ε;;εγω κοιτάζω να σε παντρέψω κ εσύ....
Γεγονός είναι πάντως πως οι μόνιμοι δεν τη θέλουν και οι ωρομίσθιοι παρακαλάνε για τις ώρες της ΠΔΣ.