0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά,τι είναι τα ΣΜΕΑ??Σόρρυ αλλά μόλις πήρα πτυχίο και δεν τα ξέρω όλα..
Εννοεί όμως και ειδικότητες όπως καλλιτεχνικά, μουσική πληροφορική ή μόνο δασκάλους και νηπιαγωγούς.Όποιος μπορεί να παντήσει σε αυτό τον ευχαριστώ..
Παράθεση από: mat στις Νοεμβρίου 26, 2007, 03:43:35 pmAν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι αφορά τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Άρα όσοι διδάσκουν στην πρωτοβάθμια.Δεν εισαι υποχρεωμενη να απαντησεις αν βαριέσαι ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.Αυτό το είδα ότι είναι για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας.Στραβός δεν είμαι. Εννοεί όμως και ειδικότητες όπως καλλιτεχνικά, μουσική πληροφορική ή μόνο δασκάλους και νηπιαγωγούς.Όποιος μπορεί να παντήσει σε αυτό τον ευχαριστώ..Παρακαλώ να λείπουν τα σχόλια από ξερόλες.
Aν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι αφορά τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Άρα όσοι διδάσκουν στην πρωτοβάθμια.
Εσύ καλά τα λες. Αυτοί δεν μας εξήγησαν, πώς αφού δεν μπορεί να δουλέψει εκεί κάποιος χωρίς προϋπηρεσία, επιλέχθηκε, δούλεψε και την απόκτησε...
Παράθεση από: marias στις Απριλίου 05, 2008, 06:41:12 pmΕσύ καλά τα λες. Αυτοί δεν μας εξήγησαν, πώς αφού δεν μπορεί να δουλέψει εκεί κάποιος χωρίς προϋπηρεσία, επιλέχθηκε, δούλεψε και την απόκτησε... Στην περίπτωσή μου , με κάλεσαν , λόγω καλής θέσης στον πίνακα ωρομισθίων ..