0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρασα με επιτυχία αυτή την επιμόρφωση ! Ήταν κάτι ΚΑΛΟ έως ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ! Εργασίες και ομαδική δουλειά ! Απλά θα γίνει ενιαίο το μητρώο του ΕΚΕΠΙΣ ενιαίο ! Ίσως να ενσωματοθεί με το ΕΚΕΠΙΣ ίσως όχι ! Θα δούμε ! Πάντως στην τελετή αποφοίτησης είχε έρθει και ο Υπ.Παιδείας και λέγαν θετικά πράγματα !
Επιμόρφωση/Σεμινάριο περάσαμε μόνο οι εκπαιδευτές του ΚΕΕ που είχε ώς τίτλο "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Κέντρων Εκπαίδευσης Ενηλίκων" με τα εξής θέματα: : "Κέντρα εκπαίδευσης ενηλίκων, Εισαγωγή στην εκπαίδευση ενηλίκων.Λήψη απόφασης-Διαχείριση συγκρούσεων, ΤΠΕ στην εκπαίδευση ενηλίκων, Δια βίου εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων, Δυναμική ομάδας, Μεθοδολογία-Διδακτική στην εκπαίδευση ενηλίκων, αξιολόγηση εκπαιδευτών ενηλίκων και εκπαιδευόμενων, Εκπαίδευση ενηλίκων ειδικών ομάδων του πληθυσμού. Εκπαιδευτικά υλικά ΚΕΕ.Όποιος παρακολουθούσε αυτό το σεμνάριο θα μπορούσε να αναλάβει προγράμματα.Στον ΗΡΩΝ δεν υπήρχε κάτι τέτοιο.Ο ΗΡΩΝ είναι ανεξάρτητο πρόγραμμα της ΓΓΕΕ.
Εγω παρακολουθησα το σεμιναριο "ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ" του ΠΑΜΑΚ τον Νοεμβριο 2008-Μαρτιο 2009.Ηταν 124 ωρες και κοστισε 1225
@ ΖΟΥΖΟΥ ναι ειχα διαβασει τις προυποθεσεις. αλλα αναρωτιεμαι αφου ο ιδιος ο φορεας ζητα εκπαιδευτες καταρτισμενος στην εκπαιδευση ενηλικων γιατι σταματησε να πραγματοποιει τα σεμιναρια αυτα? παραλογη η απορια μου? ακομα και στο μητρωο του εκεπις που λενε οτι αρχικα μπαινεις στο εισαγωγικο μητρωο αν δεν εχεις κανει το αναλογο σεμιναριο και αργοτερα πραγματοποιουν τα σεμιναρια για να να μπεις στο κυριως μητρωο, μου ειπε εδω μελος οτι εχουν κανα 2 χρονια να γινουν σεμιναρια http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=8801.msg162760#msg162760