0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό το λες τώρα αλλά πιστεύω οτι σύντομα θα αλλάξεις γνώμη και θα σε ενδιαφέρουν και με το παραπάνω τα μόρια...
Καλησπέρα καταρχήν.Όσον αφορά τα μόρια τρέχω σε κάθε βουνοπλαγιά για να κάνω μάθημα, ενώ τα έξοδα μου τα καλύπτω κάνοντας άλλες δουλειές. Μην μιλήσω για διάβασμα των 2 ΑΣΕΠ.Τα παραπάνω σχόλια είναι εντελώς άκυρα σε σχέση με την ερώτηση που έθεσα. Ο καθένας πράττει κατά βούληση.
Παράθεση από: ansna στις Σεπτεμβρίου 01, 2008, 03:40:49 pmΚαλησπέρα καταρχήν.Όσον αφορά τα μόρια τρέχω σε κάθε βουνοπλαγιά για να κάνω μάθημα, ενώ τα έξοδα μου τα καλύπτω κάνοντας άλλες δουλειές. Μην μιλήσω για διάβασμα των 2 ΑΣΕΠ.Τα παραπάνω σχόλια είναι εντελώς άκυρα σε σχέση με την ερώτηση που έθεσα. Ο καθένας πράττει κατά βούληση.το δικό μου σχόλιο; φαντάζομαι να μην εννοείς το δικό μου, γτ κ εγω ακριβώς το ίδιο με σένα κάνω..όσο για το αν γράψει κάτι πάνω σε κάτι άλλο ένας συνάδελφος, δε σημαίνει πως είναι αρνητική κριτικη...δε χρειάζεται να αρπαζόμαστε..φαντάζομαι ως συμβουλή το έγραψε..
Γειά σας! Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις και ελπίζω κάποιος να ξέρει να μου απαντησει γιατι μεχρι τώρα δεν έχω καταφερει να βγάλω άκρη!!!1)μπορεί κάποιος που έχει πάρει ώρες σε ΣΔΕ να κάνει και 11 ώρες σε λύκειο?2)μπορεί κάποιος που έχει πάρει ώρες σε σχολείο του ΟΑΕΔ να κάνει και 11 ώρες σε λύκειο? Μπορεί για κάποιους να φανούν χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά σε περίπτωση που με πάρουν να ξέρω τουλάχιστον τι με συμφέρει να κάνω!!!
1)μπορεί κάποιος που έχει πάρει ώρες σε ΣΔΕ να κάνει και 11 ώρες σε λύκειο?
2)μπορεί κάποιος που έχει πάρει ώρες σε σχολείο του ΟΑΕΔ να κάνει και 11 ώρες σε λύκειο?