*

Αποστολέας Θέμα: ΠΔΣ-Πινακες  (Αναγνώστηκε 5519 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

repa

• Επισκέπτης
Απ: ΠΔΣ-Πινακες
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2008, 04:29:34 pm »

Επομένως, τη "μοριοδότηση" ποιος θα την καθορίσει;

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:49:14 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2008, 05:11:30 pm »
Τους πίνακες αυτούς ανά ειδικότητα τους στέλνουν σε όλα τα σχολεία αρμοδιότητάς τους. Ο υποψήφιος για πρόσληψη μπορεί να ζητήσει να τους δει, και να υποβάλλει ένσταση αν έχουν πάρει άλλους κάτω από αυτόν. Εκτός από τον αλφαβητικό πίνακα που κάποιος ανέφερε βγάζουν και με τα μόρια, δηλαδή προϋπηρεσία - επιτυχών ΑΣΕΠ -βαθμό πτυχίου- τρίτεκνος. Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες.

Αυτό  ξέρω ότι γινόταν πριν 3 χρόνια σίγουρα. Μάλιστα για να σε προσπεράσουν πρέπει να σου τηλεφωνήσουν καινα σου πουν αν ενδιαφερεσαι. Αν πεις όχι πάνε στον επόμενο.
Τώρα αν οι Δ/νσεις ισχυριζονται οτι τηλ σε καποιον και αρνήθηκε γιαυτο πήγαν παρακάτω χωρίς να γίενται έτσι και με σκοπό να βολέψουν κάποιους δικούς τους ....δεν το ξλερω αλλά το πιθανολογώ.

Πάντως καλό είναι  όλοι μας να παρακολουθούμε τη Δ/νση και τηνειδικότητα που μας ενδιαφέρει...

μιλας για τους ωρομισθιους γενικα και οχι για την πδσ. εδω το καθεστως ειναι διαφορετικο. στα σχολεια στελνουν συγκεκριμενα ονοματα για συγκεκριμενες ωρες το καθενα. αν καποιος αρνηθει η δ/θμια στελνει αλλο ονομα για τις ιδιες παντα ωρες. π.χ παρασκευοπουλος παρασκευας πε 02, 4 ωρες.

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2008, 06:55:18 pm »
Σε εμένα πάντως συνέβη αυτό που σας λέω. Πήγα σε σχολείο να ζητήσω ΠΔΣ ( μιλάω για Ν.Δωδεκανήσου) κι ο Δ/ντης έβγαλε Πίνακα με την ειδικότητά μου (τον είδα και είδα τη σειρά μου) πήρε τηλ στη Δ/νση και του είπαν ότι προηγείται άλλος πριν από μένα και ότι έπρεπε πρώτα να ερωτηθεί αν ενδιαφέρεται για τις όσες ώρες είχε το σχολείο στην εν λόγω ειδικότητα.
Τώρα τί να σας πω ......ισως άλλαξε κάτι ....Ή ίσως στην πράξη δεν το εφαρμόζουν ή δεν το εφαρμόζουν όλοι (μόνο καποιοι τυπικοί)....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)