*

Αποστολέας Θέμα: Τέστ Δεξιοτήτων  (Αναγνώστηκε 7402 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Τέστ Δεξιοτήτων
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 21, 2008, 07:13:23 pm »
hapiness δεν έχεις άδικο, σκέψου όμως ότι οι περισσότεροι που διορίζονται μέχρι τώρα από τους διαγωνισμούς με σειρά προτεραιότητας έχουν μεγάλες προσαυξήσεις από προϋπηρεσία -που πιάνεται διπλάσια από αυτή των υπολοίπων- σε φορείς του δημοσίου. Πώς την απέκτησαν; Είναι όλοι αυτοί που προσλαμβάνονται με μέσον με συμβάσεις εξάμηνες που μετά γίνονται ετήσιες κτλ
Τουλάχιστον με το τεστ έχουν ελπίδα να πάρουν κάποια παραπάνω μόρια όλοι όσοι βαδίζουν μόνοι τους....
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:23:36 »

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 21, 2008, 07:17:05 pm »
ετσι ειναι hapiness συμφωνω.Εγω τελικα δε θα παω να το δωσω,συμπιπτει και με τις εξετασεις των αγγλικων μου,δε με ενδιαφερει και αμεσα καθοτι ανηκω στο κλαδο των εκπαιδευτικων.....οποτε λεω αστο.Ασε που σκεφτομαι και το αλλο...μια αποχη απο ενα τετοιο τεστ δεν ειναι προτιμοτερη απο μια χαμηλη βαθμολογια?Δε ξερω και πως εχει ακριβως το θεμα για να ειμαι ειλικρινης αλλα φοβαμαι καποιον ενδεχομενο "στιγματισμο" μου πανω στις γνωσεις μου με αυτο το τεστ.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 21, 2008, 10:08:15 pm »
ετσι ειναι hapiness συμφωνω.Εγω τελικα δε θα παω να το δωσω,συμπιπτει και με τις εξετασεις των αγγλικων μου,δε με ενδιαφερει και αμεσα καθοτι ανηκω στο κλαδο των εκπαιδευτικων.....οποτε λεω αστο.Ασε που σκεφτομαι και το αλλο...μια αποχη απο ενα τετοιο τεστ δεν ειναι προτιμοτερη απο μια χαμηλη βαθμολογια?Δε ξερω και πως εχει ακριβως το θεμα για να ειμαι ειλικρινης αλλα φοβαμαι καποιον ενδεχομενο "στιγματισμο" μου πανω στις γνωσεις μου με αυτο το τεστ.

αν μπορεσεις να πας να δωσεις πηγαινε. ειχα διαβασει πριν κανενα μηνα οτι ο στυλιανιδης σκεφτεται να το εφαρμοσει κ στους εκπαιδευτικους, ως τριτη ενοτητα, απο τον επομενο διαγωνισμο (οχι το δικο μας ) ιδιαιτερα στον κλαδο των δασκαλων. τωρα γιατι για τους δασκαλους συγκεκριμενα δεν το πιασα αλλα τελος παντων

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 21, 2008, 10:16:23 pm »

Τουλάχιστον με το τεστ έχουν ελπίδα να πάρουν κάποια παραπάνω μόρια όλοι όσοι βαδίζουν μόνοι τους....
αυτή την κωλό-ελπίδα είναι που εμπορεύονται οι κυβερνώντες και σε αυτή την περίπτωση . την ίδια ελπίδα που εμπορεύτηκαν και στον ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών :( και έτσι οι αδιόριστοι χωρίζονται σε χίλιες-δυο υπο-ομάδες , κάθε μία από τις οποίες κοιτάει πως να φάει την αλλη :(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:23:36 »

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 21, 2008, 10:23:05 pm »
Έχεις απόλυτο δίκιο... δυστυχώς... έτσι είναι...
Πάντως αν σε ενδιαφέρουν εκτός των εκπαιδευτικών κι άλλες προκηρύξεις με μόρια, χωρίς εξετάσεις, πρέπει να πας να δώσεις. Απάντησε μόνο όσα ξέρεις. Κάποια μόρια επιπλέον θα πάρεις. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι άλλοι θα ξέρουν περισσότερα από σένα; Εγώ σκέφτομαι να το δώσω χωρίς να διαβάσω κάτι, με ό,τι ξέρω. Άλλωστε το επόμενο τεστ δεξιοτήτων θα γίνει μετά 3 χρόνια. Τότε οι υποψήφιοι θα είναι λογικά ακόμα περισσότεροι.
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 22, 2008, 04:42:21 am »

αν μπορεσεις να πας να δωσεις πηγαινε. ειχα διαβασει πριν κανενα μηνα οτι ο στυλιανιδης σκεφτεται να το εφαρμοσει κ στους εκπαιδευτικους, ως τριτη ενοτητα, απο τον επομενο διαγωνισμο (οχι το δικο μας ) ιδιαιτερα στον κλαδο των δασκαλων. τωρα γιατι για τους δασκαλους συγκεκριμενα δεν το πιασα αλλα τελος παντων
για να μπορεσω έπρεπε σημερα το πρωι(τελευταια προθεσμια) να παρω τηλ για να αλλαξω τα προφορικα μου και να τα κανω αυριο το πρωι!!!Ε δε το εκανα.Δεν εχω ψυχολογια να δωσω αυριο.Και επισης το εξεταστικο κεντρο που με στειλανε για το τεστ ειναι περιπου 2 ωρες απο δω που ειμαι(σ'ενα χωριο εξω απο θεσσαλονικη)το οποιο δε ξερω καν που πεφτει!!Μπα το αποφασισα-δεν παω...μονο που...
Άλλωστε το επόμενο τεστ δεξιοτήτων θα γίνει μετά 3 χρόνια. Τότε οι υποψήφιοι θα είναι λογικά ακόμα περισσότεροι.
...αυτο δεν το ηξερα!!!

Αποσυνδεδεμένος petrosp_13

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 22, 2008, 11:32:52 am »
Αυτό είναι το πνεύμα του τεστ δεξιοτήτων
Γνώσεις γενικές, χωρίς συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, για να μην μπορεί κάποιος να προετοιμάζεται πλήρως
Ή τις έχει κάποιος τις γνώσεις, ή όχι
Αν τις έχει, σωστά πρέπει να λαμβάνει ένα μπόνους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, γιατί αποδεικνύει ότι έχει γενικότερη αντίληψη του κόσμου γύρω του
Το τεστ δεξιοτήτων είναι ΜΠΟΝΟΥΣ, δεν είναι υποχρεωτική εξέταση, ούτε κρίνει πολύ σοβαρά τον διορισμό κάποιου
Συνεπώς, τα παράπονα για την μορφή που έχει είναι μάλλον άδικα
Αν θεωρείτε ότι είναι άδικο αν πριμοδοτείται κάποιος ο οποίος έχει γνώσεις σε ιστορία, γεωγραφία, δίκαιο, απλά μαθηματικά, απλά γλωσσικά θέματα και σε τόσους άλλους τομείς, να το συζητήσουμε
Χωρίς διάθεση να επιτεθώ σε κάποιον, η αποτυχία σε ένα τέτοιο τεστ δεν οφείλεται στο τεστ. Δεν μιλάμε για τεστ σε 1-2 τομείς, αλλά σε γνώσεις που αφορούν πολλούς και διάφορους τομείς, στους περισσότερους από τους οποίους κάποιος θα έπρεπε να έχει αντίληψη
Και το επαναλαμβάνω ακόμα μια φορά: Δεν είναι η κύρια εξέταση, είναι μπόνους μόνο για όσους μπορούν. Συνεπώς, τα παράπονα είναι άδικα

Αποσυνδεδεμένος virgi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 22, 2008, 01:01:45 pm »
ρε παιδια ποσεςπροσπαθειες θελει επιτελους για να σου βγαλει εξεταστικο κεντρο????

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 22, 2008, 01:04:51 pm »
ρε παιδια ποσεςπροσπαθειες θελει επιτελους για να σου βγαλει εξεταστικο κεντρο????

δε χρειαζεται να δεις το επιθετο σου. απλα αν δεις τα εξεταστικα κεντρα, πηγαινε στη νομαρχια που δηλωσες. δεν εχει τα ονοματα απλα τα χωριζει αλφαβητικα. πχ. 3 λυκειο καλλιθεας απο ανδρουλακη εως αντωνακακη. κ ετσι θα δεις σε ποιο εξεταστικο κεντρο εισαι. εγω οσες φορες προσπαθησα παντως δεν τα καταφερα. απλα ξερω οτι δεν ειμαι απορριπτεα κ ειδα μονο το εξεταστικο κεντρο που δινω

Αποσυνδεδεμένος virgi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 22, 2008, 01:09:50 pm »
ακριβως επειδη δεν εχει ολα τα ονομτα στους πινακες θελω να σιγουρευτω.υπαρχει μηπως αλλος πινακας  που να λεει αυτους που δεχτηκαν και τους απορριπτεους?

Αποσυνδεδεμένος walkleon

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 22, 2008, 01:20:46 pm »
Λοιπόν είναι απλά τα πράγματα...
Μπές εδώ: http://www.asep.gr/asep/site/home/Tabs/Diagonismi/examPlace.csp
Γράψε αριθμό ταυτότητας,Όνομα και Επώνυμο και είσαι έτοιμος.

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 22, 2008, 01:33:20 pm »
εγω εβαλα ολα τα στοιχεία εκτος απο Αριθμο μητρωου που δεν τον κρατησα αλλα μου εβγαλε κατι ακαταλαβιστικα
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182594
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)