0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας παιδια!Ειμαι νεα στο στο φορουμ αλλα μπορω να πω πως με εχει βοηθησει πολυ!!!Ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει...Ειμαι στον ενιαιο πινακα αναπληρωτων(οχι με μηδενικη προυπηρεσια) και εχω σειρα πειπου 2500.με βαση ολα αυτα που ακουγονται οτι θα παρουν πολλους(αναπληρωτες δυστυχως ομως απο οσο φαινεται... ),τι πιθανοτητες μου δινετε να με παρουν,οχι φετος εννοειται,αλλα κααααποιοα στιγμη?Πιστευετε θα μπορεσω να καταφερω κατι του χρονου?Θα δωσω και φετος παλι.ελπιζω να τα παω καλυτερα!καλη επιτυχια σε ολους!!ευχαριστω!
Ουτε να το σκεφτεσαι catwoman2!!σιγα,ενα μπερδεμα εγινε!θα δωσεις κι εσυ ασεπ φετος?αν ναι καλη επιτυχια!!! Το ξερω πως δεν ειμαι και στος πρωτους αλλα σε μια αλλη συζητηση στο forum μια κοπελα με σειρα 1020 περιπου αν θυμαμαι καλα υπολογιζουν οτι μπορει μεχρι νοεμβρη δεκεμβρη να την καλεσουν κι ετσι μπηκα στο τρυπακι να ρωτησω αλλωστε.επισης ακουσα πως μειωσανε τοσο πολυ τον αριθμο των ατομων που θα παρουν(600 απο 960 την αλλη φορα) για να παρουν πολλους αναπληρωτες αντι για μονιμους και να γλιτωσουν λεφτα!ισχυει κατι τετοιο??γιατι αν ειναι ετσι μονιμους ποτε να αισιοδοξουμε να μας παρουνε?? Εγω γνωριζα οτι με 3 χρονια αναπληρωτης μαζευεις τοσα μορια που ουσιαστικα με μια απλη επιτυχια στον ασεπ σε παιρνουν μονιμο...για να μην πω που ελεγαν οτι αυτοματα με 3 χρονια αναπληρωτης διοριζεσαι... πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω και τι να σκεφτω...παιδια οποιος γνωριζει κατι πανω σε αυτα ας μου στειλει!ευχαριστω!