0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμεις ειμαστε πληρως καταρτισμενοι πανω στην γλωσσα .ειναι και αυτο αντικειμενο σπουδων μας και εχουμε καθε εξαμηνο σχεδον μαθηματα γλωσσολογιας αν το αγνοεεις.επιπλεον ενας φιλολογος που εχει επιλεξει ειδικευση γλωσσολογιας ειναι ικανοτερος να διδαξει γλωσσα απο εναν δασκαλο..(μιλω γενικα ) εμεις ,δεν το ξερεις οτι στην β βαθμια διδασκουμε γραμματικη.συνντακτικο ,εκθεση,αρχαια ελληνικη γλωσσα? Σκοπός του Τμήματος Φιλολογίας είναι να παράσχει στους φοιτητές του άρτια επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία, να τους καταστήσει ικανούς στη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων, αλλά και να τους προετοιμάσει επαρκώς για ενδεχόμενη ερευνητική σταδιοδρομία. Διδάσκονται η αρχαία ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία, η λατινική γλώσσα και λογοτεχνία, η μεσαιωνική και νέα ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία, η θεωρία της λογοτεχνίας και η γενική και ιστορικο-συγκριτική γλωσσολογία. Το Τμήμα μελετά και ερμηνεύει την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό λόγο, καθώς και την ελληνική λογοτεχνία διαχρονικά.δεν σε καλυπτει η απαντηση μου? Καλή μου amaly, όχι η απάντησή σου δε με καλύπτει. Κι αυτό γιατί γνωρίζω αρκετά καλά τι σας μαθαίνουν στη σχολή και τι διδάσκει ένας φιλόλογος στο σχολείο. Ωστόσο αυτό που εσύ αρνείσαι να καταλάβεις είναι πως η γλώσσα στο δημοτικό δεν είναι ένα μονοδιάστατο μάθημα. Όπως και να έχει... εγώ εύχομαι να βρεθεί μια λύση που να μπορέσει να βοηθήσει τον κλάδο σας να ανοίξει... Καλή δύναμη και καλή συνέχεια. Για μενα η συζήτηση έλαβε τέλος μιας και δεν έχω διάθεση να κοντραριστώ για το περιεχόμενο των σπουδών ενός δασκάλου και ενός φιλολόγου.
το επιπεδο μου και την κλαση μου δεν θα τα φτασεις ,οσα βιβλια ψυχολογιας και να διαβασεις...
Έπρεπε να έχουμε και ένα emoticon που να κατουριέται απ΄τα γέλια...
ειναι κουραστικο να λετε συνεχως τα ιδια.τι παιδαγωγικα φουμαρα λετε συνεχως εχετε μπει σε ταξη ποτε;....ολα τα αλλα καμια σχεση δεν θα επρεπε να ειχαν με την εκπαιδευση....κλειδωστε το θεμα, ειναι εκτος πραγματικοτητας.
Η πρώτη σειρά ήταν παραθεση από την Amaly..εγω είμαι δασκάλα.Δασκαλίτσα..
εμεις ειμαστε πληρως καταρτισμενοι πανω στην γλωσσα .ειναι και αυτο αντικειμενο σπουδων μας και εχουμε καθε εξαμηνο σχεδον μαθηματα γλωσσολογιας αν το αγνοεεις.επιπλεον ενας φιλολογος που εχει επιλεξει ειδικευση γλωσσολογιας ειναι ικανοτερος να διδαξει γλωσσα απο εναν δασκαλο..(μιλω γενικα ) εμεις ,δεν το ξερεις οτι στην β βαθμια διδασκουμε γραμματικη.συνντακτικο ,εκθεση,αρχαια ελληνικη γλωσσα? Σκοπός του Τμήματος Φιλολογίας είναι να παράσχει στους φοιτητές του άρτια επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία, να τους καταστήσει ικανούς στη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων, αλλά και να τους προετοιμάσει επαρκώς για ενδεχόμενη ερευνητική σταδιοδρομία. Διδάσκονται η αρχαία ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία, η λατινική γλώσσα και λογοτεχνία, η μεσαιωνική και νέα ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία, η θεωρία της λογοτεχνίας και η γενική και ιστορικο-συγκριτική γλωσσολογία. Το Τμήμα μελετά και ερμηνεύει την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό λόγο, καθώς και την ελληνική λογοτεχνία διαχρονικά.δεν σε καλυπτει η απαντηση μου?