*

Αποστολέας Θέμα: ολοημερα γυμνασια ή φιλολογοι κ στο δημοτικό  (Αναγνώστηκε 43343 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
ολοημερα γυμνασια ή φιλολογοι κ στο δημοτικό
« στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 02:12:44 am »
ναι και όμως...πρέπει κατι να κανουμε.... δεν γινεται να καθομαστε και να κλαιμε την μοιρα μας.....σε τελικη αναλυση.....οι παλιοι ριξαμε αρκετο διαβασμα για να μπουμε με τις δεσμες στην σχλη...ριξαμε πολυ διαβασμα για να τελειωσουμε την σχολή....πολλοι καναμε μεταπτυχιακά και ειναι πραγματικα καταντια να περιμενουμε σαν χαζα μπροστα στα τηλ ή την οθονη του υπολογιστη για τα αποτελέσματα!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!
Λιγο σεβασμο σε μας κυριοι κυριοι του Υπουργείου!!!!!!

Πριν χρονια οταν ακομη αφηναμε βιογραφικα στα σχολεία πηγα και γω η αμοιρη....αφου ειχα κατεβασει τον χαρτη της πόλης μου..ειχα βρει τις διευθυνσεις των σχολείων,,,,τα ειχα μαρκαρει  ( ω ρε τι κανει κανεις για να μαζεψει μορια)...παω σε ενα σχολειο ...οπου βεβαια η διευθυντρια με αντιμετωπισε με το κλασσικό χαμογελο σνομπισμού και μου λέει και εσυ φιλόλογος....δες εδω αιτησειςς...(κμαι μου δειχνει ενα πακο...με παρα παρα πολλα βιογραφικά) μου ειπε λοιπον...οτι οι της αγγλικησ χρονια πιν δεν μπαιναν στα δημοτικα...δασκαλοι τα διδασκαν...αλλα ειχαν καλο συλλογο διαμαρτηρη8ηκαν καλα.....και το πετυχαν...μπηκαν στα δημοτικα....εσεια ακομη κοιμαστε ορ8ιοι...
δεν αισ8ανομαι οτι κλεβω την θεση κανενος οπως αναφερ8ηκε σε αλλο topic ....και δεν το αισ8ανομαι γιατι εχουν ελλειψη σχεδον απο δασκαλους...δεν 8α παρω την θεση κανενος....οταν ηδη ολοι οι δασκαλοι εχουν απορροφηθει....απλα θα δικαιωθει το διαβασμα μου...τοσα χρονια.....

ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ!!!!
ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΑΜΕΣΑ!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ολοημερα γυμνασια ή φιλολογοι κ στο δημοτικό
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:49:25 »

Αποσυνδεδεμένος maroulaki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • εχω και εγω μαρουλι στο δοντι;;;;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 02:20:19 am »
συμφωνω.κ οποιος πιστευει οτι τον θιγει κατι τετοιο εχει τη δυνατοτητα να αρνηθει 2 φορες και να περιμενει τη δευτεροβαθμια.οχι να προηγούμαστε   των δασκαλων αλλα να συμπληρωνουμε τα τελευταια τους κενα ως αναπληρωτες
"....κ σου κουρσεύουν τη λαλιά κ ανάσα πια δεν έχεις...."

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 02:25:08 am »
ετσι πιστευω!!!! δεν κλεβουμε την θεση κανενος....απλα αφου εξανλουνται και τα κενα και σε αυτους παραμενουν...... ειμαστε και μεισ εδω!!!!!

ασ οργανωθουμε λοιπον....οι της αγγλικης τα καταφεραν....σειρα μασ τωρα!!!!

Παιδια δεν γινεται να παθαινουμε εγκεφαλικα.....πρεπει κατινα κανουμε!!!!!

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 02:30:41 am »
εχετε την αντυπωση οτι οι του υπουργείου διαβαζουν αυτα που εμεις γραφουμε???? 
πιστευεις πραγματικα οτι νοιαζονται για μας???
δεν 8α ερθει κανεισ να μας παρει απο το χερι να μας διορίσει???
Αχ δυστυχως οχι....

Αρα πρέπει να κινη8ουμε εμεις!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:49:25 »

Αποσυνδεδεμένος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02 Κοιτάω πάντα μπροστά!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 02:15:17 pm »
Έχω ξαναπεί κι εγώ τον πόνο μου στο φόρουμ...Είμαι πτυχιούχος 1990, ΠΕ02 φυσικά. Έχουμε δει και τραβήξει πολλά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κατανόηση από πουθενά. Πρίν λίγα χρόνια ο Μπαμπινιώτης είχε ζητήσει να μπούν φιλολ κ μαθηματ στα δημοτικά Ε κ ΣΤ Πείτε μου, δε θα είχαν αποσυμφοριστει οι κλάδοι; Δε θα μάθαιναν πιο σωστά τα πιτσιρίκια, που ειδικά στα μαθηματικά δε γίνεται καλή δουλειια στις τελευταίες τάξεις που είναι δύσκολες; Όσοι έχουν παιδιά δημοτ θα το καταλαβαίνουν. Ξέρετε ποιοί του πήγαν κόντρα του Μπαμπινιώτη; Η ΔΟΕ!!!!
Ποιός αντέχει από εμάς τους 40ρηδες κ πάνω να ξαναδιαβασει;Είμαι 2 φορές επιτυχ ΑΣΕΠ.Πόσο κουράγιο να κάνω;Σε λίγα χρόνια θα δινει ο γιος μου Πανελλήνιες!! Πόιός θα στηρίξει ποιόν;

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 02:33:54 pm »
Εγώ είπα την άποψή μου : http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=1212.270 Προτείνω ο σύλλογος αδιόριστων εκπαιδευτικών να στείλει επιστολή στο υπουργείο παιδείας με το αίτημα αυτό. Δεν θέλουμε να πάρουμε θέσεις δασκάλων, αλλά να τοποθετηθούμε προσωρινοί αναπληρωτές εφόσον υπάρχουν ανάγκες σε δημοτικά σχολεία..Και εμείς να αποκτήσουμε μόρια και να μετατεθούμε στη Δευτεροβάθμια μόλις αποφοιτήσουν νέοι δάσκαλοι..Είναι παράλογο? Αλλιώς, να γίνουν ολοήμερα γυμνάσια και να απορροφηθούν περισσότεροι..όχι ωρομίσθιοι! Γιατί δεν υπάρχει ωρομίσθιος δάσκαλος και δεχόμαστε να υπάρχει ωρομίσθιος καθηγητής?
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος papagalia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 02:45:29 pm »
Ασφαλώς και ένας φιλόλογος θα μπορούσε να διδάξει καλύτερα τη γλώσσα στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού. Όπως και ένας μαθηματικός ,τα μαθηματικά. Όποιος έχει διδάξει γλώσσα α' γυμνασίου, γνωρίζει με πόσα κενά έρχονται από το δημοτικό τα παιδάκια...

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 02:57:36 pm »
μου ακουγεται ασχημο αυτο που λετε.δηλ ενας δασκαλος δεν μπορει να διδαξει καλα γλωσσα και μαθηματικα;;μην τρελαθουμε κιολας!στην προσπαθεια σας να δουλεψετε-κα δεν αμφιβαλλω ότι μπορειτε στο δημοτικο-μην απαξιωνεται τους δασκαλους!κ εγω σαν νηπιαγωγος εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας αλλα και τον μαθηματικων και πραγματικα θεωρω οτι ανετα μπορω να το κανω.οχι ομως να βγαλω και απ εξω τους δασκαλους!

Αποσυνδεδεμένος papagalia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 03:15:29 pm »
Απλώς ένας φιλόλογος ή ένας μαθηματικός σπουδάζει το αντικείμενο του σε βάθος, με αποτέλεμα να μπορεί να το διδάξει πιο σωστά στις μεγαλύτερες τάξεις του δημοτικού. Δεν αμφιβάλλω για την ποιότητα της δουλείας των δασκάλων, ωστόσο όταν σπουδάζει κανείς 4 χρόνια τη γλώσσα, ως φιλόλογος και βλέπει τα αποτελέσματα της δουλειάς του δασκάλου, που έχει ασχοληθεί σαφώς λιγότερο, σίγουρα εντοπίζει λάθη και παραλείψεις.

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 03:18:22 pm »
κανεις δεν ειπε οτι απαξιωνονται οι δασκαλοι!!!ναι ερχονται με κενα....ναι δεν λεω ομως οτι εμεις ειμαστε καλυτεροι....απλα λεω πως και οι φιλολογοι θα επρεπε να απορροφονται στα δημοτικα!!!!!
ναι ρε σθ....σαραντησαμε και διορισμο με τιποτα!!ΕΛΕΟς ΔΗΛΑΔΗ......ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΣΙΩΘΩ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ.....Ε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!!! μην γελιομαστε.....

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 03:20:29 pm »
αλλωστε τονιστηκε οτι δεν ζηταμε να παροθμε τις θεσεις των δασκαλων...αλλα ελεος....εχουν απορροφηθει ολοι πια...δηλαδη αν μας παρουν εμας αναπληρωτες....τοσο κακο θα ειναι??? δεν κλεβουμε θεση....διεκδικουμε οσες περισσεψαν!!!

Αποσυνδεδεμένος maroulaki

• Πλήρες μέλος
  • εχω και εγω μαρουλι στο δοντι;;;;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 04:19:23 pm »
εγω το ειπα παντως και γελανε μαζι μου.οποιος καταφερει να ξεμπλοκαρει τον κλαδο των φιλολογων και μαθηματικων ,αυτον θα ψηφισω!!!!αλλιως θα ψηφισω τον βεργη!!!μου λενε :καλα τοσα γινονται πιο σοβαρα θεμτα π.χ. ασφαλιστικο και εσυ θα κρινεις ποιον θα ψηφισεις αναλογα με το ποιος θα ξεμπλοκαρει τους πε02;
το θεμα ομως ποιο ειναι;οτι αν δεν ξεμπλοκαρει ο κλαδος μας δεν προκειται να μονιμοποιηθω ποτε! οποτε για ποια συνταξη και ασφαλιστικο μου μιλας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o ??? ??? ??? ??? ??? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-X :-X :-X :-X :-X :-X
"....κ σου κουρσεύουν τη λαλιά κ ανάσα πια δεν έχεις...."

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 04:51:39 pm »
αφου συμφωνουμε πρεπει να κινητοποιη8ουμε και ασε αυτους που γελουν να γελανε...γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιοσσσσσσσ.......ακουω προτασεισ.....τι κανουμε???

Αποσυνδεδεμένος zoek

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 05:26:11 pm »
Εδώ οι νηπιαγωγοί ξέρουν καλύτερα την ελληνική γλώσσα από εμάς δεν βλέπετε? Στα ιδιωτικά νομιμο είναι να πάρουν νηπιαγωγους ΟΧΙ φιλολογους ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΕΛΕΟΣ!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)