*

Αποστολέας Θέμα: ολοημερα γυμνασια ή φιλολογοι κ στο δημοτικό  (Αναγνώστηκε 43330 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giotamike

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: ολοημερα γυμνασια ή φιλολογοι κ στο δημοτικό
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 05:34:54 pm »
μου ακουγεται ασχημο αυτο που λετε.δηλ ενας δασκαλος δεν μπορει να διδαξει καλα γλωσσα και μαθηματικα;;μην τρελαθουμε κιολας!στην προσπαθεια σας να δουλεψετε-κα δεν αμφιβαλλω ότι μπορειτε στο δημοτικο-μην απαξιωνεται τους δασκαλους!κ εγω σαν νηπιαγωγος εχω πολυ καλη γνωση της γλωσσας αλλα και τον μαθηματικων και πραγματικα θεωρω οτι ανετα μπορω να το κανω.οχι ομως να βγαλω και απ εξω τους δασκαλους!

Το θέμα δεν είναι επιστημονικό, ούτε έχει σχέση με τις ελλείψεις σε γνωστικό επίπεδο των δασκάλων. Το θέμα είναι 100% βιοποριστικό. Δεν υπάρχει δουλειά στα Γυμνάσια και στα Λύκεια για όλους, που υπάρχουν θέσεις; ....

Απλά πράγματα...
Η διαφορά της ιδιοφυίας από τη βλακεία είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:17:58 »

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 05:52:45 pm »
συμφωνω απολυτα και γιαυτο πρεπει να οργανωθουμε....δεν γινετε να καθομαστε με σταυρωμενα χερια και να περιμενουμε να τους ερ8ει η ιδεα....
το μωρο για να φαει...πρεπει να κλαψει.....ετσι και εμεις.....
ας οργανωθουμε λοιπον.....

Αποσυνδεδεμένος teri

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 06:01:35 pm »
παιδιά δεν ξέρω αν οι διεκδικήσεις μας πρέπει να αρχίσουν από τις θέσεις στα δημοτικά.
καλό θα ήταν να αρχίσουμε από βασικά πράγματα, που αφορούν μόνο τον κλάδο μας. συμβαίνουν κάθε χρόνο και κανείς δε διαμαρτύρεται για αυτά.
για παράδειγμα:1. τι θα γίνει με την πδσ? θα υπάρξουν κάποια στιγμή κριτήρια; γιατί έχω σιχαθεί να βλέπω στους πίνακες κάθε χρόνο 2 και 3 μόρια από πδσ χωρίς ασεπ, χωρίς ουσιαστικά προσόντα (το βιογραφικό μου είναι πολύ πιο πλούσιο από συναδέλφων που απλά έχουν ένα γνωστό).
2. και για τους τρίτεκνους έχω κάποια αμφιβολία. δε λέω φυσικά και να βοηθηθούν εφόσον έχουν τρία παιδιά οι άνθρωποι. αλλά σε βάρος των υπολοίπων; γιατί το 20%  είναι σε βάρος των υπολοίπων. δεν είναι ότι δημιουργεί περισσότερες θέσεις για να τους απορροφήσει. ελπίζω να γίνομαι κατανοητή και να μην παρεξηγηθώ από τριτέκνους. αλλά εγώ που δεν έχω κανένα παιδί αν δε βρω δουλειά μάλλον θα είναι δύσκολο να κάνω έστω και ένα.
3. ως πότε θα υπάρχει ο θεσμός της ωρομισθίας; και αντε ας υποθέσουμε ότι έχει και τα θετικά του (πιο πολλοί μπαίνουν στα σχολεία, λίγα μόρια κ.λ.π). είναι δυνατόν με τόσα λίγα χρήματα να ζήσεις (άσε που τα μισά τα θες για βενζίνη αφού συνήθως πας σε άλλο νομό). και από πάνω δεν πρέπει να διδάσκεις και πουθενά αλλού. δηλαδή δεν κατάλαβα, θα διδάσκω ωρομίσθια και θα δουλεύω σερβιτόρα για να μην συμπίτπουν? έλεως.
Oleum et operam perdidi!

Αποσυνδεδεμένος christi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 06:19:36 pm »
[quote author=

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:17:58 »

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 06:54:36 pm »
δεω θεωρω οτι εχει νοημα να δουμε ποιος κανει η ποιος δεν κανει καλα την δουλεια του. Η αληθεια ειναι οτι υπάρχουν τόσο δάσκαλοι οσοκαι φιλόλογοι που δεν κάνουν καλα την δουλεια τουσ,μην κρυβόμαστε...ενταξει...αλλο ειναι όμως το θέμα μας παιδια...ας  μην περασουμε σε συγκρίσεις....δεν έχει νόημα...η αξιολόγηση ειναι χωράφια άλλων...

το θέμα είναι τι κάνουμε...

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 07:25:23 pm »
βρε παιδια αναρωτιεμαι γιατι δεν επεμβαινει ο συλλογος αδιοριστων  . εχει καταφερει πολλα εως τωρα και πιστευω οτι ισως γινοταν κατι και για  εμας τους φιλολογους .   ειμαστε ο πολυπληθεστερος κλαδος και κανεις δεν κανει τιποτα.  με ποιο τροπο πρεπει να διεκδικησουμε το συμφερον μας?  δεν ειπαμε να διοριστουμε και οι 18000 σε 1 χρονια.. να ξεμπλοκαρει η κατασταση.. :-\ :'(
ελεος δηλαδη

Αποσυνδεδεμένος bourdouvitsa

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 07:49:50 pm »
Ο teri έχει απόλυτο δίκιο. Τα θέματα που αναφέρει είναι σημαντικά και πρέπει να γίνει κάτι γιαυτά άμεσα.
Όσο για το να μπουν οι κλασικές ειδικότητες στην πρωτοβάθμια είναι κάτι που ακούγεται εδώ και τουλάχιστον 8 χρόνια από όσο εγώ γνωρίζω.
Όχι φυσικά γιατί οι συνάδελφοι της πρωτοβάθμιας δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά για καθαρά βιοποριστικούς λόγους, όπως επισήμανε και ο giotamike.

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 07:53:28 pm »
βρε παιδια αναρωτιεμαι γιατι δεν επεμβαινει ο συλλογος αδιοριστων  . εχει καταφερει πολλα εως τωρα και πιστευω οτι ισως γινοταν κατι και για  εμας τους φιλολογους .   ειμαστε ο πολυπληθεστερος κλαδος και κανεις δεν κανει τιποτα.  με ποιο τροπο πρεπει να διεκδικησουμε το συμφερον μας?  δεν ειπαμε να διοριστουμε και οι 18000 σε 1 χρονια.. να ξεμπλοκαρει η κατασταση.. :-\ :'(
ελεος δηλαδη
εμείς ως άτομα κάνουμε κάτι γι αυτό;;; οι σύλλογοι δεν είναι απροσωποι, εμεις τους αποτελούμε κ όσο πιο πολυπληθείς είναι τόσο μεγαλύτερη δύναμη έχουν...γινόμαστε μέλη εμείς;;;στην περιοχή μου ελάχιστοι...άρα;; γιατί περιμένουμε όλα να τα κάνει πάντα κάποιος άλλος ( κ δε βγάζω έξω απο τις ευθύνες ούτε και τον εαυτό μου)

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 08:02:12 pm »
ξερεις ειναι λιγο δυσκολο να στειλω επιστολη εγω στο υπουργειο με παραπονα και να μου δωσουν σημασια.. φυσικα αναφερομαι σε συλλογικη προσπαθεια μηδενος εξαιρουμενου.

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 08:12:11 pm »
γι'αυτό βρε παιδια το ξεκινησα το θεμα....οσο και να καθόμαστε και να γκρινιάζουμε ....να μιζεριάζουμε.....δεν αλλάζει τιποτα...οπως ειπα...κανεις δεν θα ερθει να μας παρει απο το χεράκι και να μας πει....ελα πουλακι μου....ελα να σου δείξω την αίθουσα που θα διδάξεις.....
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!!!!

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 08:12:54 pm »
πως????? ???

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 08:17:11 pm »
πως????? ???
αυτό βρε amaly προσπάθησα να σου πω στο προηγούμενο μην κ θύμωσες..ξαναδιάβασέ το.. :)

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 09:12:50 pm »
συσταση συλλόγου αδιοριστων φιλολόγων
επιστολές ως σύλλογος στο υπουργείο
διαμαρτυρία με ξεσηκωμα οσων περισσότερων φιλολόγων γινεται
και προς Θεου...τερμα οι κόντρες μεταξυ μας...ειμαστε φιλόλογοι ειτε του φιλολογικου ειτε του φπ ειτε του ιστορικού.....ολοι μαζι μια γροθια

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2008, 09:42:38 pm »
συμφωνω απολυτα dimik !  ομως αυτο δεν ειναι χρονοβορο? δεν τιθεται θεμα κοντρας.εκφραζουμε τις αποψεις μας.georgia s , ειπα οτι εχω επιθυμια να συμμετασχω σε μια προσπαθεια,απλα αναρωτηθηκα τον τροπο ...απλο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)