0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ήρθα χτές κι εγώ στην περιβόητη Καλαμάτα....θα κριθούν όλα και πρέπει να αποφασίσω...λιποταχτώ ή κάθομαι εδώ για τόσους μήνες και υποφέρω...
Για τό πρόγραμμα και το ωράριο ψάξε στις εγκυκλίους για τη λειτουργία των σχολείων (πρέπει να ΄ρθε το Σεπτέμβριο) και επικοινώνησε οπωσδήποτε με τη σύμβουλο προσχολικής αγωγής της περιφέρειάς σου (τηλεφώνησε στο γραφείο να σου πουν ποια είναι).Να συναντηθείς με τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής για να συσταθεί η νέα σχολική επιτροπή και να πάρεις από το δήμο τα κλειδιά του σχολείου και το βιβλίο εσόδων εξόδων (που μερικές φορές το κρατούν εκεί αν και είναι παράνομο). Λογικά πληροφορίες θα σου δώσουν στο γραφείο του δημοτικού διαμερίσματος ή κάτι τέτοιο που θα υπάρχει στο χωριό. (αυτό δεν ξέρω ακριβώς πώς είναι στα μικρά μέρη).Όταν τηλεφωνήσεις στο γραφείο ρώτα τους πώς παίρνει αλληλογραφία το σχολείο σου (ηλεκτρονικά ή αν πρέπει να την αναζητήσεις στο γραφείο).Πάρε οπωσδήποτε τα βιβλία του Λιάρρου (εκδ Γρηγόρη) Διοίκηση Σχολικών μονάδων και Σχολικές επιτροπές (με τόση διαφήμιση που του έχω κάνει πρέπει να αρχίσει να μου δίνει ποσοστά). Θυμίσου να κάνεις αναφορά ανάληψης υπηρεσίας όταν θα πας στο σχολείο και να τη στείλεις με φαξ στο γραφείο.Στείλε μου το email σου με πμ να σου στείλω μερικά πρότυπα έγγραφα και ό,τι άλλο χρειαστείς αν τυχαίνει να το ξέρω (γιατί τα πέρασα κι εγώ).ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΊΝΕΣΑΙ θα τη βρούμε την άκρη.