*

Αποστολέας Θέμα: Ήρθε - Ήρθε!!!  (Αναγνώστηκε 16616 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΡΙΚΑ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ήρθε - Ήρθε!!!
« Απάντηση #112 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2008, 08:43:12 pm »
ναι ευχαριστω πολυ θα προσπαθησω να επικοινωνησω με τον ιερεα

μηπως ξερει κανεις ποιον πρεπει να ρωτησω για λεπτομερειες για την πρωτη μερα αλλα και το προγραμμα, ωραριο κλπ? Με ποιον να επικοινωνησω απτο χωριο που ισως να μπορει να με βοηθησει? ??? Ειναι μικρο χωριο και δεν συστεγαζεται με δημοτικο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:17:48 »

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2008, 10:16:21 pm »
Για τό πρόγραμμα και το ωράριο ψάξε στις εγκυκλίους για τη λειτουργία των σχολείων (πρέπει να ΄ρθε το Σεπτέμβριο) και επικοινώνησε οπωσδήποτε με τη σύμβουλο προσχολικής αγωγής της περιφέρειάς σου (τηλεφώνησε στο γραφείο να σου πουν ποια είναι).

Να συναντηθείς με τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής για να συσταθεί η νέα σχολική επιτροπή και να πάρεις από το δήμο τα κλειδιά του σχολείου και το βιβλίο εσόδων εξόδων (που μερικές φορές το κρατούν εκεί αν και είναι παράνομο). Λογικά πληροφορίες θα σου δώσουν στο γραφείο του δημοτικού διαμερίσματος ή κάτι τέτοιο που θα υπάρχει στο χωριό. (αυτό δεν ξέρω ακριβώς πώς είναι στα μικρά μέρη).

Όταν τηλεφωνήσεις στο γραφείο ρώτα τους πώς παίρνει αλληλογραφία το σχολείο σου (ηλεκτρονικά ή αν πρέπει να την αναζητήσεις στο γραφείο).

Πάρε οπωσδήποτε τα βιβλία του Λιάρρου (εκδ Γρηγόρη) Διοίκηση Σχολικών μονάδων και Σχολικές επιτροπές (με τόση διαφήμιση που του έχω κάνει πρέπει να αρχίσει να μου δίνει ποσοστά). ;)

Θυμίσου να κάνεις αναφορά ανάληψης υπηρεσίας όταν θα πας στο σχολείο και να τη στείλεις με φαξ στο γραφείο.
Στείλε μου το email σου με πμ να σου στείλω μερικά πρότυπα έγγραφα και ό,τι άλλο χρειαστείς αν τυχαίνει να το ξέρω (γιατί τα πέρασα κι εγώ).

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΊΝΕΣΑΙ θα τη βρούμε την άκρη.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2008, 10:56:01 pm »
Ήρθα χτές κι εγώ στην περιβόητη Καλαμάτα....
θα κριθούν όλα και πρέπει να αποφασίσω...λιποταχτώ ή κάθομαι εδώ για τόσους μήνες και υποφέρω...

κι έρχεσαι από Κρήτη
ε, έπρεπε να σε στείλουν ΄Εβρο κοπελιά!  :-X
Ωστόσο καλή τοποθέτηση...
και έλεος μην γκρηνιάζετε για τις αποστάσεις!
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος ΡΙΚΑ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2008, 10:40:58 pm »
Για τό πρόγραμμα και το ωράριο ψάξε στις εγκυκλίους για τη λειτουργία των σχολείων (πρέπει να ΄ρθε το Σεπτέμβριο) και επικοινώνησε οπωσδήποτε με τη σύμβουλο προσχολικής αγωγής της περιφέρειάς σου (τηλεφώνησε στο γραφείο να σου πουν ποια είναι).

Να συναντηθείς με τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής για να συσταθεί η νέα σχολική επιτροπή και να πάρεις από το δήμο τα κλειδιά του σχολείου και το βιβλίο εσόδων εξόδων (που μερικές φορές το κρατούν εκεί αν και είναι παράνομο). Λογικά πληροφορίες θα σου δώσουν στο γραφείο του δημοτικού διαμερίσματος ή κάτι τέτοιο που θα υπάρχει στο χωριό. (αυτό δεν ξέρω ακριβώς πώς είναι στα μικρά μέρη).

Όταν τηλεφωνήσεις στο γραφείο ρώτα τους πώς παίρνει αλληλογραφία το σχολείο σου (ηλεκτρονικά ή αν πρέπει να την αναζητήσεις στο γραφείο).

Πάρε οπωσδήποτε τα βιβλία του Λιάρρου (εκδ Γρηγόρη) Διοίκηση Σχολικών μονάδων και Σχολικές επιτροπές (με τόση διαφήμιση που του έχω κάνει πρέπει να αρχίσει να μου δίνει ποσοστά). ;)

Θυμίσου να κάνεις αναφορά ανάληψης υπηρεσίας όταν θα πας στο σχολείο και να τη στείλεις με φαξ στο γραφείο.
Στείλε μου το email σου με πμ να σου στείλω μερικά πρότυπα έγγραφα και ό,τι άλλο χρειαστείς αν τυχαίνει να το ξέρω (γιατί τα πέρασα κι εγώ).

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΊΝΕΣΑΙ θα τη βρούμε την άκρη.

Ευτυχως δεν ειναι τοσο βουνο τα πραγματα τελικα  :D
Χρειαζεται ομως πολλη δουλεια και προγραμματισμος
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ακριβως τους τιτλους των βιβλιων?ειναι 2 βιβλια αυτα του Λιαρου? Και πρεπει να βρω τις συγκεκριμενες εκδοσεις ε?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:17:48 »

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2008, 10:45:30 pm »
Δυστυχώς δεν τα έχω στο σπίτι. :( :(
Μπες στις εκδόσεις γρηγόρη και θα βρεις σίγουρα τους τίτλους. Νομίζω μπορείς και να τα παραγγείλεις μέσω internet.

ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος ΡΙΚΑ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2008, 11:00:09 pm »
Ειναι δυο βιβλια η ενα με αυτον τον τιτλο που μου ειχες γραψει?
Σευχαριστω πολυ για την βοηθεια

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144