0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα κι απο μένα...Ειλικρίνα έκανα εγγραφή για να πω δυο πραγματακια μόνο.
Παράθεση από: tonik69 στις Οκτωβρίου 24, 2008, 03:03:40 pmΚαλησπέρα κι απο μένα...Ειλικρίνα έκανα εγγραφή για να πω δυο πραγματακια μόνο.
Παράθεση από: jetry στις Οκτωβρίου 24, 2008, 03:06:48 pmΠαράθεση από: tonik69 στις Οκτωβρίου 24, 2008, 03:03:40 pmΚαλησπέρα κι απο μένα...Ειλικρίνα έκανα εγγραφή για να πω δυο πραγματακια μόνο.
ωστε να πήγαινες και στη Γ περιφέρεια της Ζιµπάµπουε αν σε στέλνανε, είναι δικό σου πρόβλημα...
Και εγώ ανήκω στους "παλαίουρες" που έχουν δηλώσει μόνο μία περιφέρεια,
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 29, 2008, 04:43:41 pm Και εγώ ανήκω στους "παλαίουρες" που έχουν δηλώσει μόνο μία περιφέρεια,από πότε οι ωρομίσθιοι μπορούν να δηλώσουν παραπάνω από μία περιφέρεια;;;; Μου φαίνεται, ό,τι θέλει γράφει ο καθενας εδώ μέσα!
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 29, 2008, 04:50:45 pmΠαράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 29, 2008, 04:43:41 pm Και εγώ ανήκω στους "παλαίουρες" που έχουν δηλώσει μόνο μία περιφέρεια,από πότε οι ωρομίσθιοι μπορούν να δηλώσουν παραπάνω από μία περιφέρεια;;;; Μου φαίνεται, ό,τι θέλει γράφει ο καθενας εδώ μέσα!Χρησιμοποίησα τη λέξη περιφέρεια, όπως λέμε εκλογική περιφέρεια Α' Αθηνών κτλ. Και φυσικά γράφει ότι θέλει ο καθένας εδώ μέσα... Εδώ κάποιοι γράφουν μόνο και μόνο για να προσβάλουν κάποιον άλλο επειδή χρησιμοποίησε μια λάθος λέξη... Εκτός αν όντως δεν κατάλαβες τί εννοούσα παραπάνω.
Εμένα με κάλεσαν σήμρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από Α' Αθηνών!(θέση 250 περίπου)....Εύχομαι το καλύτερο για όλους...