0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σημερα με καλεσαν απο νομο Πιερίας για 12 ώρες και δεχτηκα (με μισή καρδιά)..περίμενα να με καλέσουν στην Θεσσαλονίκη αλλα δεν το έβλεπα χλωμό ....το κακό είναι ότι δεν εχω μεταφορικό μέσο και μου είπαν οτι είναι σε κάτι χωριά εξω απο την Κατερίνη...
Μα τι κάνουν στην Α
Και μένα σήμερα έγινε κάτι απίστευτο.Πήρα τηλ στην Ανατολικής Θεσσαλονίκης και μου είπαν ότι κάλεσαν άτομο (από τον πίνακα Κεντρ. Μακ. Ολοήμερα) το οποίο είναι 50 θέσεις κάτω από μένα!!! Ο τελευταίος που καλέσανε είναι γύρω στο 235!!! Αύριο πρωί έχω φύγει για ένσταση. Μου είπαν και καλά ότι όταν καλούσαν πολύ πιθανό να ήμουν δεσμευμένος στο σύστημα και ότι τώρα δεν έχουν πιστώσεις.Τη Δευτέρα με κάλεσαν από Σέρρες (αυτοί με βλέπανε στο σύστημα...).Αν υπάρχει και κάποιος άλλος που είναι μεταξύ 180 και 235, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Παράθεση από: giwta στις Οκτωβρίου 20, 2008, 08:17:15 pmσημερα με καλεσαν απο νομο Πιερίας για 12 ώρες και δεχτηκα (με μισή καρδιά)..περίμενα να με καλέσουν στην Θεσσαλονίκη αλλα δεν το έβλεπα χλωμό ....το κακό είναι ότι δεν εχω μεταφορικό μέσο και μου είπαν οτι είναι σε κάτι χωριά εξω απο την Κατερίνη... Καλημέρα giwta,το 12ωρο που ανέλαβες στην κατερίνη μάλλον είναι το δικό μου,(παραιτήθηκα για θεσσαλονικη)τα σχολεια που σε κάλεσαν είναι 15ο, 8ο και τσιγγανοπαιδες;αν ναι καλό κουράγιο και ότι απορία έχεις μπορείς να με ρωτήσεις.