0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: liliput στις Σεπτεμβρίου 10, 2008, 08:16:57 pmκαλησπερα, ειμαι πε03 και εχω μια σοβαρη απορια....Σημερα ειδα οτι ανανεωθηκαν οι πινακες καταταξης αναπληρωτων και ωρομισθιων (ειχα κανει τα χαρτια μου τωρα, για ωρομισθια-ΠΔΣ) και δε βρηκα το ονομα μου στη λιστα. Απ'ο,τι παρατηρησα, οι πιο 'καινουριοι' που φωναξαν, πηραν πτυχιο τον Απριλη 2008. Εγω ορκιστηκα τον Ιουλιο 2008. Επισης, με παραξενευει η λεξη 'ανανεωθηκαν'. Τι εννοει ο ποιητης? Θα γινουν αλλαγες? Θα προστεθουν ονοματα? Εχω ελπιδες να με φωναξουν ποτε? Συγγνωμη που ισως ρωταω προφανη πραγματα, αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη και αρκετα στεναχωρημενη επισης. Ευχαριστω. οι λίστες ανανεώνονται 500 φορές το χρόνο!!! νέα στοιχεία προκύπτουν αρκετά συχνά. Πχ σκέψου να ήμουν πέρισυ στην ΑΣΠΑΙΤΕ να κόπηκα σε ένα μάθημα, να το έδωσα τώρα και να πήρα το πτυχίο. Το στέλνω στο υπουργείο και με το που καταγράφεται η επάρκεια, αλλάζω κ εγώ θέση στον πίνακα. Αφού αλλάξει ο πίνακας , γίνεται ανανέωση Να προστίθονται ονόματα νομίζω δεν γίνεται - ας με διορθώσει κάποιος... Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει το όνομα στους αρχικούς πίνακες, και να εμφανίζεται ξαφνικά! Στον πρώτο πρώτο πίνακα ήταν μέσα το όνομά σου; Καταρχήν κοιτάζεις σωστά στον πίνακα? Χωρίς να θέλω να σε θίξω γιατί εγώ προσωπικά είμαι πολύ αφηρημένη και πολλές φορές κάνω λάθη με τους πίνακες. Τέλος κάποιος που πήρε πτυχίο Απρίλιο προηγείται από σένα που ορκίστηκες τον Ιούλιο. Από την άλλη αφού ορκίστηκες Ιούλιο πως έκανες χαρτιά για ωρομίσθια??? Μήπως έκανες μόνο για ΠΔΣ? Γιατί οι αιτήσεις γίνανε μέσα στον Μάιο...Όσοι κάνανε μόνο για ΠΔΣ δεν φαίνονται σε κανέναν πίνακα!
καλησπερα, ειμαι πε03 και εχω μια σοβαρη απορια....Σημερα ειδα οτι ανανεωθηκαν οι πινακες καταταξης αναπληρωτων και ωρομισθιων (ειχα κανει τα χαρτια μου τωρα, για ωρομισθια-ΠΔΣ) και δε βρηκα το ονομα μου στη λιστα. Απ'ο,τι παρατηρησα, οι πιο 'καινουριοι' που φωναξαν, πηραν πτυχιο τον Απριλη 2008. Εγω ορκιστηκα τον Ιουλιο 2008. Επισης, με παραξενευει η λεξη 'ανανεωθηκαν'. Τι εννοει ο ποιητης? Θα γινουν αλλαγες? Θα προστεθουν ονοματα? Εχω ελπιδες να με φωναξουν ποτε? Συγγνωμη που ισως ρωταω προφανη πραγματα, αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη και αρκετα στεναχωρημενη επισης. Ευχαριστω.
Καλησπέρα σε όλους σας, είμαι νέο μέλος στην κοινότητά σας. Είμαι ΠΕ19 και έχω κάνει τα χαρτιά μου για ορομίσθια στη δευτεροβάθμια και στα ολοήμερα δημοτικά (που μάλλον μόνο εκεί ελπίζουμε ) στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.. Γνωρίζει κανείς σας εάν έχουν αρχίσει να καλούν και αν ναι σε τι θέση στον πίνακα βρίσκονται;Ευχαριστώ
επισης στα τρικαλα αρχισαν να καλουν σε ολοημερα. εχουν φτασει περιπου στους 30 πρωτους