0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει κανείς που τον έχουν καλέσει για ολοήμερο Αθήνα; Είμαι περίεργη να δω σε ποια θέση έχουν φτάσει μέχρι τώρα.
Ξεκίνησε και η Αναττολική Θεσσαλονίκη, ΠληροφορικήςΚαλή αρχή σε όλους
Καλό είναι όσοι ανακοινώνουν ότι τους κάλεσαν να αναφέρουν τα εξής:ΠΟΛΗ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ (στο περίπου..)π.χ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕ19, ΓΥΡΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 50 ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Έτσι μπορούμε να ελαττώσουμε την αγωνία αυτών που περιμένουν να τους καλέσουν.Από κάτω μπορούν να λένε ότι άλλο θέλουν
Υπάρχει κανείς που τον έχουν καλέσει για ολοήμερο Αθήνα; Είμαι περίεργη να δω σε ποια θέση έχουν φτάσει μέχρι τώρα. jetry μην ανησυχείς, με το νέο χρόνο θα σε καλέσουν. Φίλη που έκανε πέρσι πρώτη φορά και χωρίς επάρκεια την κάλεσαν αρχές Γενάρη. Αλήθεια ΑΣΠΑΙΤΕ με μεταπτυχιακό δεν μπήκες;
Παράθεση από: periklis στις Σεπτεμβρίου 10, 2008, 03:28:48 pmΞεκίνησε και η Αναττολική Θεσσαλονίκη, ΠληροφορικήςΚαλή αρχή σε όλουςΠαράθεση από: psych@ra στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 11:05:36 pmΚαλό είναι όσοι ανακοινώνουν ότι τους κάλεσαν να αναφέρουν τα εξής:ΠΟΛΗ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ (στο περίπου..)π.χ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕ19, ΓΥΡΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 50 ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Έτσι μπορούμε να ελαττώσουμε την αγωνία αυτών που περιμένουν να τους καλέσουν.Από κάτω μπορούν να λένε ότι άλλο θέλουν
Παράθεση από: anneta στις Σεπτεμβρίου 10, 2008, 03:31:32 pmΠαράθεση από: periklis στις Σεπτεμβρίου 10, 2008, 03:28:48 pmΞεκίνησε και η Αναττολική Θεσσαλονίκη, ΠληροφορικήςΚαλή αρχή σε όλουςΠαράθεση από: psych@ra στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 11:05:36 pmΚαλό είναι όσοι ανακοινώνουν ότι τους κάλεσαν να αναφέρουν τα εξής:ΠΟΛΗ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ (στο περίπου..)π.χ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕ19, ΓΥΡΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 50 ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Έτσι μπορούμε να ελαττώσουμε την αγωνία αυτών που περιμένουν να τους καλέσουν.Από κάτω μπορούν να λένε ότι άλλο θέλουν ναι σωστά!!
Παράθεση από: jetry στις Σεπτεμβρίου 10, 2008, 05:07:31 pmΠαράθεση από: anneta στις Σεπτεμβρίου 10, 2008, 03:31:32 pmΠαράθεση από: periklis στις Σεπτεμβρίου 10, 2008, 03:28:48 pmΞεκίνησε και η Αναττολική Θεσσαλονίκη, ΠληροφορικήςΚαλή αρχή σε όλουςΠαράθεση από: psych@ra στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 11:05:36 pmΚαλό είναι όσοι ανακοινώνουν ότι τους κάλεσαν να αναφέρουν τα εξής:ΠΟΛΗ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ (στο περίπου..)π.χ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕ19, ΓΥΡΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 50 ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Έτσι μπορούμε να ελαττώσουμε την αγωνία αυτών που περιμένουν να τους καλέσουν.Από κάτω μπορούν να λένε ότι άλλο θέλουν ναι σωστά!!Ξεκίνησε: ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ= Πρώτες θέσεις του πίνακαΑναττολική Θεσσαλονίκη: ΠΟΛΗ=ΘεσσαλονίκηΠληροφορικής: ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ=ΠληροφορικήςΤί δεν ανάφερα σωστά anneta και jetry;
καλησπερα, ειμαι πε03 και εχω μια σοβαρη απορια....Σημερα ειδα οτι ανανεωθηκαν οι πινακες καταταξης αναπληρωτων και ωρομισθιων (ειχα κανει τα χαρτια μου τωρα, για ωρομισθια-ΠΔΣ) και δε βρηκα το ονομα μου στη λιστα. Απ'ο,τι παρατηρησα, οι πιο 'καινουριοι' που φωναξαν, πηραν πτυχιο τον Απριλη 2008. Εγω ορκιστηκα τον Ιουλιο 2008. Επισης, με παραξενευει η λεξη 'ανανεωθηκαν'. Τι εννοει ο ποιητης? Θα γινουν αλλαγες? Θα προστεθουν ονοματα? Εχω ελπιδες να με φωναξουν ποτε? Συγγνωμη που ισως ρωταω προφανη πραγματα, αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη και αρκετα στεναχωρημενη επισης. Ευχαριστω.
καλησπερα θα ηθελα και εγω να μαθω (απο περιεργεια) ποσους εχουν παρει και απο περιφερεια θεσσαλιας για να δω μεχρι που εχουν φτασει στον πινακα!ευχαριστω πολυ!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΕ19-ΠΕ20 ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟ ΣΤΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ .ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ