0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν έχουν καλέσει καθόλου από πίνακα μηδενικής σε Ηράκλειο Κρήτης;Σας ευχαριστώ.
Παράθεση από: konrallis στις Σεπτεμβρίου 23, 2008, 08:04:44 pmΝα θέσω κι εγώ μία ερώτηση; Στον πίνακα των ωρομισθίων Πρωτοβάθμιας είμαι στην πρώτη 20αδα και γι' αυτό έχω προσληφθεί στο ολοήμερο μία μέρα πριν τον Αγιασμό....Στην Δευτεροβάθμια όμως;;;;Γιατί δεν κλήθηκα;;; Στον πίνακα αναπληρωτών είμαι ανάμεσα στο 60-70, πως είναι δυνατόν να με προσπέρασε η Δευτεροβάθμια;;; Για πληροφορικάριους μιλάω πάντα....Σκέφτηκες ότι ίσως δεν έφτασε ποτέ στο 60; Γιατί λες ότι σε προσπέρασε; ;Έμαθες ότι πήραν κάποιον κάτω από σένα;Οι μόνιμοι πληροφορικοί είναι υπεράριθμοι στη δευτεροβάθμια! Ωρομίσθιους θα πάρουν;;
Να θέσω κι εγώ μία ερώτηση; Στον πίνακα των ωρομισθίων Πρωτοβάθμιας είμαι στην πρώτη 20αδα και γι' αυτό έχω προσληφθεί στο ολοήμερο μία μέρα πριν τον Αγιασμό....Στην Δευτεροβάθμια όμως;;;;Γιατί δεν κλήθηκα;;; Στον πίνακα αναπληρωτών είμαι ανάμεσα στο 60-70, πως είναι δυνατόν να με προσπέρασε η Δευτεροβάθμια;;; Για πληροφορικάριους μιλάω πάντα....
Παράθεση από: psych@ra στις Σεπτεμβρίου 23, 2008, 08:31:59 pmΠαράθεση από: konrallis στις Σεπτεμβρίου 23, 2008, 08:04:44 pmΝα θέσω κι εγώ μία ερώτηση; Στον πίνακα των ωρομισθίων Πρωτοβάθμιας είμαι στην πρώτη 20αδα και γι' αυτό έχω προσληφθεί στο ολοήμερο μία μέρα πριν τον Αγιασμό....Στην Δευτεροβάθμια όμως;;;;Γιατί δεν κλήθηκα;;; Στον πίνακα αναπληρωτών είμαι ανάμεσα στο 60-70, πως είναι δυνατόν να με προσπέρασε η Δευτεροβάθμια;;; Για πληροφορικάριους μιλάω πάντα....Σκέφτηκες ότι ίσως δεν έφτασε ποτέ στο 60; Γιατί λες ότι σε προσπέρασε; ;Έμαθες ότι πήραν κάποιον κάτω από σένα;Οι μόνιμοι πληροφορικοί είναι υπεράριθμοι στη δευτεροβάθμια! Ωρομίσθιους θα πάρουν;;Το λέω γιατί ΝΑS και jetry έγραψαν ότι έχουν φτάσει οι Δ/θμιες σε 3ψήφια νούμερα, κάτι 180 - 240 κλπ κλπ.
Λογικά (λέω εγώ τώρα) η κάθε διεύθυνση συνεχίζει από εκεί που έμειναν οι άλλες. Αλλά να μου πεις αν όλες οι διευθύνσεις καλούν την ίδια μέρα, ποια νούμερα καλεί η κάθε μία; Ούτε ξέρω... Εγώ πάντως είμαι γύρω στο 250 με 260 αν θυμάμαι καλά και ακόμα τίποτα. Απλά έχω αγωνία από πού θα με πάρουν. Στον Πειραιά που ήμουν πέρσι ήταν ωραία αν και λίγο μακρυά. Στην Αγ.Παρασκευή πρόπερσι δε μου πολυάρεσε. Άντε να δούμε και αύριο. Κανείς που τον κάλεσαν απο Αττική σήμερα δεν υπάρχει; Να μας πει τι γίνεται;
Kαλησπέρα!Από Δυτική Μακεδονία γνωρίζει καποιος μέχρι ποιο νούμερο του πίνακα με προυπηρεσία κάλεσαν?Ευχαριστώ
Εχει κανεις πληροφοριες για ωρομισθιους στο νοτιο αιγαιο ;