0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
taba-co με το τσιγκέλι στα βγάζουμε ρε αδερφέ.Όπως είδες και οι άλλοι συνάδελφοι και εγώ προσωπικά σε βοηθήσαμε σε πολλά θέματα για την εκπαίδευση(το είπες και μόνος σου).Έτσι λοιπόν επειδή κάποιοι πρέπει οπωσδήποτε να μάθουν κάποια πράγματα σε ρωτάμε τα εξής:1) Που σε πήραν και για πόσες ώρες;2) Ποια είναι η θέση σου στον πίνακά;3) Πέρυσι ήσουν σε δευτεροβάθμια;Απο που έχεις την προυπηρεσία;
Παράθεση από: walkleon στις Οκτωβρίου 07, 2008, 10:17:32 amtaba-co με το τσιγκέλι στα βγάζουμε ρε αδερφέ.Όπως είδες και οι άλλοι συνάδελφοι και εγώ προσωπικά σε βοηθήσαμε σε πολλά θέματα για την εκπαίδευση(το είπες και μόνος σου).Έτσι λοιπόν επειδή κάποιοι πρέπει οπωσδήποτε να μάθουν κάποια πράγματα σε ρωτάμε τα εξής:1) Που σε πήραν και για πόσες ώρες;2) Ποια είναι η θέση σου στον πίνακά;3) Πέρυσι ήσουν σε δευτεροβάθμια;Απο που έχεις την προυπηρεσία;Αφού σας απάντησα συνάδελφοι γιατί με κατηγορείται; Ας τα ξανα αναφέρω μιας και δεν μου αρέσει να με κατηγορούν.Παράθεση από: taba-co στις Οκτώβριος 05, 2008, 11:33:51 Συνάδελφε jetry με καλέσανε στην Έδεσσα.Επίσης στην σελίδα 12, σε αυτή των ειδοποίηση ωρομισθίων έχω αναφέρει ότι είμαι περίπου στο 300.Γιατί λοιπόν με κατηγορείται; Δεν έχω να κρύψω κάτι.
Παράθεση από: walkleon στις Οκτωβρίου 07, 2008, 10:17:32 am3) Πέρυσι ήσουν σε δευτεροβάθμια;Απο που έχεις την προυπηρεσία;έχει από τα ΤΕΕ !
3) Πέρυσι ήσουν σε δευτεροβάθμια;Απο που έχεις την προυπηρεσία;
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 07, 2008, 10:21:04 amΠαράθεση από: walkleon στις Οκτωβρίου 07, 2008, 10:17:32 am3) Πέρυσι ήσουν σε δευτεροβάθμια;Απο που έχεις την προυπηρεσία;έχει από τα ΤΕΕ !Έχει απαντήσει σε άλλο θέμα. Γιατί αυτή η νοοτροπία; Και που ξέρεις εσύ τι γίνεται στο τμήμα; Ποιες γνώσεις αποκτά ένας απόφοιτος; Σε πληροφορώ, είμαι ωρομίσθιος εκπαιδευτικός Πληροφορικής σε (ΤΕΕ, ΙΕΚ, ΚΕΕ, ΚΕΚ) και σε πολλά μαθήματα, εργαστηριακά κυρίως, διδάσκω μαζί με απόφοιτους άλλων τμημάτων ΤΕΙ αλλά και Πανεπιστημίου και οι γνώσεις μου είναι πολύ περισσότερες από αυτούς. Και δεν το λέω απλά να το πω. Αυτή την στιγμή κάνω το μεταπτυχιακό μου σε Πανεπιστήμιο και είμαι και υπότροφος.
Καλημέρα σε όλους!Χθες με καλέσανε από Γ' Αθήνας για ένα τετράωρο σε ολοήμερο στο Περιστέρι με την προοπτική να μου δώσουν αργότερα και ένα οχτάωρο, αλλά αρνήθηκα γιατί δεν έχω εύκολη πρόσβαση,καθώς δεν έχω αυτοκίνητο και η συγκοινωνία δεν βολεύει ιδιαίτερα.Πρέπει βέβαια να αναφέρω πως μου είπαν ότι για Ίλιον και Πετρούπολη που βολεύει δεν έχουν ακόμη πιστώσεις.Έτσι με κανανε πάλι διαθέσιμη και περιμένω να με ξανακαλέσουν.Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας γιατί με έφαγε το άγχος!