0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά σας!είμαι και εγώ κανούρια στην παρέα του pde αλλά και γενικά στα θεματα ωρομισθίων και αναπληρωτών!θα ήθελα να ρωτήσω επειδή φέτος έκανα πρώτη φορά τα χαρτιά για ωρομίσθια πότε περίπου σε καλούν(αν με καλέσουν βέβαια) και με ποίο τρόπο, εννοώ τηλεφωνικώς?
Παράθεση από: zouzouni στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 12:16:02 amΓειά σας!είμαι και εγώ κανούρια στην παρέα του pde αλλά και γενικά στα θεματα ωρομισθίων και αναπληρωτών!θα ήθελα να ρωτήσω επειδή φέτος έκανα πρώτη φορά τα χαρτιά για ωρομίσθια πότε περίπου σε καλούν(αν με καλέσουν βέβαια) και με ποίο τρόπο, εννοώ τηλεφωνικώς?όταν βγουν οι πιστώσεις από το υπουργείο οικονομικών. πέρυσι, κάλεσαν τους πρώτους τέλη Οκτωβρίου, αν δεν απατώμαι.
Εσένα ειδικά που έκανες τώρα 1η φορα τα χαρτιά σου,δεν πρόκειται να σε καλέσουν,οπότε μην αγχώνεσαι.
Κακά τα ψέμματα αλλά η κατάσταση έχει ώς εξής:Για κάποιον ΠΕ19-20 που δεν έχει προυπηρεσία και Μπάρμπα(για ΠΔΣ) είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα ακόμα και για Ολοήμερο.Είμαστε πολλοί.Δεν θέλω να απογοητευσώ κανέναν απλά έτσι είναι.Κάποιος απο τον πίνακα Γ΄ ίσως να δουλέψει μετά τα μέσα της χρονιάς ύστερα απο παραιτήσεις ωρομισθίων.Μετράει και ο Νομός!
Εγώ είμαι προσγειωμένη και δε θέλω να δίνω ψεύτικες ελπίδες στον άλλον.Μιλάμε για ΠΕ 19-20!Ξέρεις τι θα πει αυτό?Μακάρι να την καλέσουν την κοπέλα,σάμπως τη θέση θα μου πάρει?Μη συγκρίνουμε τώρα άλλες εποχές και άλλες ειδικότητες για να φανούμε καλοί και να βγάλουμε κακούς τους άλλους.
Παράθεση από: Αγάπη στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 12:21:04 amΕσένα ειδικά που έκανες τώρα 1η φορα τα χαρτιά σου,δεν πρόκειται να σε καλέσουν,οπότε μην αγχώνεσαι.