Σύνολο ψηφοφόρων: 27
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
χμμμ εμένα μήνυμα δε μου ήρθε τι να πω!!!λοιπόν το συγκεκριμένο γίνεται σε όλη την Ελλάδα φυσικά , όλα τα φροντιστήρια , ΚΕΚ κτλ τρέχουν για να προλάβουν μιας και είναι προγράμματα με χρηματοδότηση από ΟΑΕΔ αν δεν κάνω λάθος. Εγώ στα ΑΧΟΝ που δουλεύω σου λέω οι αιτήσεις είναι πάρα πολλές στην ουσία σιγά μην βασιστούν στον κάθε εκπαιδευτή να βρεί κόσμο... Μαζεύουν μόνοι τους είτε με διαφημιστικά είτε με τηλέφωνα άντε πες κ από κανένα γνωστό γιατί αλλιώς χάνουν χρήμα... το κακό είναι οτι σε στέλνουν μια από δω μια από κει...
Είναι το ίδιο με αυτό;http://www.goneis.grΘα μου εξηγήσεις asimos_alex γιατί άνοιξες το θέμα στην κατηγορία «Ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών»Έχει καμία σχέση με τους πίνακες αναπληρωτών;
Παράθεση από: jetry στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 12:02:30 pmχμμμ εμένα μήνυμα δε μου ήρθε τι να πω!!!λοιπόν το συγκεκριμένο γίνεται σε όλη την Ελλάδα φυσικά , όλα τα φροντιστήρια , ΚΕΚ κτλ τρέχουν για να προλάβουν μιας και είναι προγράμματα με χρηματοδότηση από ΟΑΕΔ αν δεν κάνω λάθος. Εγώ στα ΑΧΟΝ που δουλεύω σου λέω οι αιτήσεις είναι πάρα πολλές στην ουσία σιγά μην βασιστούν στον κάθε εκπαιδευτή να βρεί κόσμο... Μαζεύουν μόνοι τους είτε με διαφημιστικά είτε με τηλέφωνα άντε πες κ από κανένα γνωστό γιατί αλλιώς χάνουν χρήμα... το κακό είναι οτι σε στέλνουν μια από δω μια από κει...Δηλαδή πες ότι δηλώνει κάποιος εκπαιδευτής συμμετοχή μετά τι γίνεται? Του βρίσκουν από κει άτομα να εκπαιδεύσει ή πρέπει να τον επιλέξει κάποιος γονέας?
Παράθεση από: Dr_Michael στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 12:25:29 pmΕίναι το ίδιο με αυτό;http://www.goneis.grΘα μου εξηγήσεις asimos_alex γιατί άνοιξες το θέμα στην κατηγορία «Ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών»Έχει καμία σχέση με τους πίνακες αναπληρωτών;ναι το ίδιο είναι... τελικά μέσω υπουργείου κ όχι ΟΑΕΔ έκανα λάθος.Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 12:47:20 pmΠαράθεση από: jetry στις Σεπτεμβρίου 09, 2008, 12:02:30 pmχμμμ εμένα μήνυμα δε μου ήρθε τι να πω!!!λοιπόν το συγκεκριμένο γίνεται σε όλη την Ελλάδα φυσικά , όλα τα φροντιστήρια , ΚΕΚ κτλ τρέχουν για να προλάβουν μιας και είναι προγράμματα με χρηματοδότηση από ΟΑΕΔ αν δεν κάνω λάθος. Εγώ στα ΑΧΟΝ που δουλεύω σου λέω οι αιτήσεις είναι πάρα πολλές στην ουσία σιγά μην βασιστούν στον κάθε εκπαιδευτή να βρεί κόσμο... Μαζεύουν μόνοι τους είτε με διαφημιστικά είτε με τηλέφωνα άντε πες κ από κανένα γνωστό γιατί αλλιώς χάνουν χρήμα... το κακό είναι οτι σε στέλνουν μια από δω μια από κει...Δηλαδή πες ότι δηλώνει κάποιος εκπαιδευτής συμμετοχή μετά τι γίνεται? Του βρίσκουν από κει άτομα να εκπαιδεύσει ή πρέπει να τον επιλέξει κάποιος γονέας? σε βρίσκουν άτομα και σε στέλνουν εσένα δε σε επιλέγει κανένας. Απλά σε ορισμένα φροντιστήρια που δεν τους νοιάζει τρελά το πρόγραμμα σου λένε αν θες να εργαστείς στο πρόγραμμα κάτσε ψάξε και βρες τους γονείς εσύ... και δε βρίσκω καλύτερα κανα ιδιαίτερο από το να τρέχω από σπίτι σε σπίτι και περιοχή σε περιοχή....
ε πως έτσι στο ξεκάρφωτο??? πρέπει να υπάρχει φροντιστήριο στη μέση γιατί είναι και το κομάτι με το LAM και το e-learning. Δεν μπορείς ατομικά να το κάνεις πχ σαν ιδιαίτερο. Λόγω του προγράμματος αυτού τα φροντιστήρια ψάχνουν σαν τρελά πληροφορικούς... Για όποιον θέλει να ασχοληθεί με φροντiστήρια και ECDL προτείνω το IT Admin. Εγώ διδάσκω για το πτυχίο αυτό και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ασχοληθείς και με την ύλη του ΑΣΕΠ μιας και καλύπτεται πολύ μεγάλο κομμάτι...