*

Ψηφοφορία

Θα θέλατε να είστε επιμορφωτής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα;

Ναι, γιατί όχι;
10 (35.7%)
Ναι, γιατί δεν δουλεύω αρκετά αυτόν τον καιρό ή είμαι άνεργος
4 (14.3%)
Ναι, γιατί ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου
1 (3.6%)
Οχι, με αυτές τις προϋποθέσεις
9 (32.1%)
Όχι, δεν έχω χρόνο
4 (14.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 27

Αποστολέας Θέμα: Επιμόρφωση κατ' οίκον  (Αναγνώστηκε 6691 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος asimos_alex

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Επιμόρφωση κατ' οίκον
« στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 10:24:59 am »
Πρόγραμμα: "Εκπαίδευση Γονέων Μαθητών Υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επιsκοινωνίας (ΤΠΕ), και στην Ασφαλή Χρήση του διαδικτύου

Ενημερωθείτε περι τίνος πρόκειται στο:

http://www.goneis.gr

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 09, 2009, 01:29:42 am από asimos_alex »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Επιμόρφωση κατ' οίκον
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:43:50 »

Αποσυνδεδεμένος solero

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 11:11:00 am »
Να κάνω μερικές ερωτήσεις σε κάτι απορίες που έχω? Σ'αυτό το πρόγραμμα αν κατάλαβα καλά πρέπει να εκπαιδεύσεις κάποιους γονείς μαθητών Γυμνασίου και πρέπει να τους προτείνεις εσύ να μπουν στο πρόγραμμα σωστά? Δηλαδή να ψάξεις για γνωστούς.. Το πρόγραμμα για τους γονείς είναι εντελώς δωρεάν σωστά? Και άμα θέλουν να δώσουν πιστοποίηση από ότι είδα..Τα σεμινάρια εκτός από Αθήνα Θεσσαλονίκη πότε θα μάθουμε που αλλού μπορούν να γίνουν? Άμα έχετε καμία άλλη πληροφορία μπορούμε να τη συζητήσουμε..Εντομεταξύ εμένα μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό να μπω να ενημερωθώ..Τα τηλέφωνα που τα βρίσκουν άραγε?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 11:20:36 am από solero »

Αποσυνδεδεμένος jetry

• Έμπειρο μέλος
  • 01110101
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 12:02:30 pm »
χμμμ εμένα μήνυμα δε μου ήρθε τι να πω!!!
λοιπόν το συγκεκριμένο γίνεται σε όλη την Ελλάδα φυσικά , όλα τα φροντιστήρια , ΚΕΚ κτλ τρέχουν για να προλάβουν μιας και είναι προγράμματα με χρηματοδότηση από ΟΑΕΔ αν δεν κάνω λάθος. Εγώ στα ΑΧΟΝ που δουλεύω σου λέω οι αιτήσεις είναι πάρα πολλές στην ουσία σιγά μην βασιστούν στον κάθε εκπαιδευτή να βρεί κόσμο... Μαζεύουν μόνοι τους είτε με διαφημιστικά είτε με τηλέφωνα άντε πες κ από κανένα γνωστό γιατί αλλιώς χάνουν χρήμα... το κακό είναι οτι σε στέλνουν μια από δω μια από κει...

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 12:25:29 pm »
Είναι το ίδιο με αυτό;

Θα μου εξηγήσεις asimos_alex γιατί άνοιξες το θέμα στην κατηγορία «Ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών»
Έχει καμία σχέση με τους πίνακες αναπληρωτών;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 12:27:21 pm από Dr_Michael »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:43:50 »

Αποσυνδεδεμένος solero

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 12:47:20 pm »
λοιπόν το συγκεκριμένο γίνεται σε όλη την Ελλάδα φυσικά , όλα τα φροντιστήρια , ΚΕΚ κτλ τρέχουν για να προλάβουν μιας και είναι προγράμματα με χρηματοδότηση από ΟΑΕΔ αν δεν κάνω λάθος. Εγώ στα ΑΧΟΝ που δουλεύω σου λέω οι αιτήσεις είναι πάρα πολλές στην ουσία σιγά μην βασιστούν στον κάθε εκπαιδευτή να βρεί κόσμο... Μαζεύουν μόνοι τους είτε με διαφημιστικά είτε με τηλέφωνα άντε πες κ από κανένα γνωστό γιατί αλλιώς χάνουν χρήμα... το κακό είναι οτι σε στέλνουν μια από δω μια από κει...

Δηλαδή πες ότι δηλώνει κάποιος εκπαιδευτής συμμετοχή μετά τι γίνεται? Του βρίσκουν από κει άτομα να εκπαιδεύσει ή πρέπει να τον επιλέξει κάποιος γονέας?

Αποσυνδεδεμένος jetry

• Έμπειρο μέλος
  • 01110101
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 02:35:13 pm »
Είναι το ίδιο με αυτό;

Θα μου εξηγήσεις asimos_alex γιατί άνοιξες το θέμα στην κατηγορία «Ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών»

ναι το ίδιο είναι... τελικά μέσω υπουργείου κ όχι ΟΑΕΔ έκανα λάθος.

Δηλαδή πες ότι δηλώνει κάποιος εκπαιδευτής συμμετοχή μετά τι γίνεται? Του βρίσκουν από κει άτομα να εκπαιδεύσει ή πρέπει να τον επιλέξει κάποιος γονέας?

σε βρίσκουν άτομα και σε στέλνουν εσένα δε σε επιλέγει κανένας. Απλά σε ορισμένα φροντιστήρια που δεν τους νοιάζει τρελά το πρόγραμμα σου λένε αν θες να εργαστείς στο πρόγραμμα κάτσε ψάξε και βρες τους γονείς εσύ... και δε βρίσκω καλύτερα κανα ιδιαίτερο από το να τρέχω από σπίτι σε σπίτι και περιοχή σε περιοχή....

Αποσυνδεδεμένος solero

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 03:33:17 pm »
Είναι το ίδιο με αυτό;

ναι το ίδιο είναι... τελικά μέσω υπουργείου κ όχι ΟΑΕΔ έκανα λάθος.

σε βρίσκουν άτομα και σε στέλνουν εσένα δε σε επιλέγει κανένας. Απλά σε ορισμένα φροντιστήρια που δεν τους νοιάζει τρελά το πρόγραμμα σου λένε αν θες να εργαστείς στο πρόγραμμα κάτσε ψάξε και βρες τους γονείς εσύ... και δε βρίσκω καλύτερα κανα ιδιαίτερο από το να τρέχω από σπίτι σε σπίτι και περιοχή σε περιοχή....

Και άμα δε δουλεύεις σε φροντηστήριο ή δεν έχεις ξαναδουλέψει?

Αποσυνδεδεμένος jetry

• Έμπειρο μέλος
  • 01110101
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 04:50:06 pm »
ε πως έτσι στο ξεκάρφωτο??? πρέπει να υπάρχει φροντιστήριο στη μέση γιατί είναι και το κομάτι με το LAM και το e-learning. Δεν μπορείς ατομικά να το κάνεις πχ σαν ιδιαίτερο. Λόγω του προγράμματος αυτού τα φροντιστήρια ψάχνουν σαν τρελά πληροφορικούς...
Για όποιον θέλει να ασχοληθεί με φροντiστήρια και ECDL προτείνω το IT Admin. Εγώ διδάσκω για το πτυχίο αυτό και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ασχοληθείς και με την ύλη του ΑΣΕΠ μιας και καλύπτεται πολύ μεγάλο κομμάτι...

Αποσυνδεδεμένος solero

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 05:14:47 pm »
ε πως έτσι στο ξεκάρφωτο??? πρέπει να υπάρχει φροντιστήριο στη μέση γιατί είναι και το κομάτι με το LAM και το e-learning. Δεν μπορείς ατομικά να το κάνεις πχ σαν ιδιαίτερο. Λόγω του προγράμματος αυτού τα φροντιστήρια ψάχνουν σαν τρελά πληροφορικούς...
Για όποιον θέλει να ασχοληθεί με φροντiστήρια και ECDL προτείνω το IT Admin. Εγώ διδάσκω για το πτυχίο αυτό και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ασχοληθείς και με την ύλη του ΑΣΕΠ μιας και καλύπτεται πολύ μεγάλο κομμάτι...

Α οκ τώρα κτλβα..Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο?Εσύ πως βρήκες δουλειά σε φροντηστήριο?Μέσω γνωστών ή αγγελιών? Μου 'χουν πει γνωστοί να πάω να αφήνω βιογραφικά αλλά κολάω τώρα έτσι στο ξεκάρφωτο να μοιράζω βιογραφικά.. Και δε μου λες στο φροντηστήριο σου δίνουν σημειώσεις τι πρέπει να διδάξεις σωστά? Δεν περιμένουν να πας εκεί κ να τα ξέρεις απέξω όλα..Εννοώ μια προετοιμασία την κάνεις πριν κάνεις μάθημα..Επειδή στα ΙΕΚ που πήγαινα ούτε σημειώσεις μας έδιναν ούτε τίποτα..Πόσες ώρες σου δίνουν στο φροντηστήριο μέσο όρο?

Αποσυνδεδεμένος jetry

• Έμπειρο μέλος
  • 01110101
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2008, 06:01:34 pm »
εγώ βιογραφικά έστειλα παντού με mail. Στα ΑΧΟΝ δίνεις ένα τεστ 45λεπτο κ από κει και πέρα αν μείνουν εχαριστημένοι με το αποτέλεσμα στο λένε. Αν πας σε άλλο παράρτημα δε δίνεις από την αρχή το τεστ είναι καταχωρημένη η βαθμολογία σου. Δεν ξέρω σε ποια περιοχή μένεις αλλά αν υπάρχει εκεί AXON στείλε ένα βιογραφικό και θα σου πω λεπτομέρειες για το τεστ!!! Δίνουν όσες ώρες υπάρχει ανάγκη αλλά μπορείς να ζητήσεις πχ το ελάχιστο 6 ή 10 ή οτιδήποτε ώρες την εβδομάδα. Δίνουν επίσης 9ευρώ συν ένσημα.
Το υλικό για το ΙΤ Αdmin υπάρχει αλλά πρέπει να κάνεις προετοιμασία με διαφάνειες γενικά δουλεύουν με σχεδόν όλα τα στάδια προετοιμασίας που δεν δουλεύονται στα σχολεία!!! Οπότε απαιτεί δουλειά από σένα αλλά είναι προς όφελός σου ;)

Αποσυνδεδεμένος taba-co

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
"Γονείς.gr"
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2008, 05:47:33 pm »
Αγαπητοί συνάδελφοι της Πληροφορικής,

Το πρόγραμμα "Γονείς.gr" είναι επιδοτούμενο έργο για την πιστοποιημένη εκπαίδευση γονέων ματητών του Γυμνασίου.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να κοιτάξετε την κεντρική σελίδας της ECDL.

Περιμένω την γνώμη σας ....

Αποσυνδεδεμένος taba-co

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: "Γονείς.gr"
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2008, 12:27:14 pm »
Δεν γνωρίζει κανένας ακπιδευτικός πληροφορικής για το έργο της εκπαίδευσης των γονέων μαθητών γυμνασίου;

Αποσυνδεδεμένος sk70

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2008, 08:40:44 pm »
Δουλεύω σε Κέντρο πληροφορικής για ECDL.
Όλοι τρέχουν!!!!
Τρέχουν να προλάβουν.
Το θέμα είναι οτι με ρώτησε το αφεντικό, αν ενδιαφέρομαι να κάνω τα μαθήματα κατ' οικον.
Μου είπε οτι θα είναι καλή η αμοιβή, η οποία θα οριστεί από το πρόγραμμα.

Ξέρει κανένας πόσο είναι????

Αποσυνδεδεμένος asimos_alex

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 02:07:26 pm »
sk70 δες εδώ : http://www.eduline.gr/eparents/index.php

η αμοιβή είναι 8ε/ώρα από οτι φαίνεται.

Το πρόγραμμα είναι καλό, γιατί χρειάζεται οι γονείς να μάθουν έστω κάτι βασικό. Απο κει και πέρα, εγώ προσωπικά δεν κάνω ιδιαίτερα για 8 ευρώ την ώρα και το φροντιστήριο να πάρει δεν ξέρω κι εγώ πόσα, από την επιδότηση. Ευχαριστώ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182785
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)