0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 11, 2008, 02:26:14 pmΠαράθεση από: teiresias στις Σεπτεμβρίου 11, 2008, 02:24:41 pmΩς Τειρεσίας λέω να κάνω την πρόβλεψή μου..."Το τρίτο κύμα θα έρθει μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες και θα είναι σαρωτικό" (ξεπέρασα τον εαυτό μου, τα είδα όλα θετικά). ... να βαλω τα μπρατσακια μου ? η μηπως να φουσκωσω τη βαρκα και να το αφησω να με ξεβρασει στη Φολεγανδρο??? Και ο Οιδίποδας αστειευόταν μαζί μου αλλά τελικά δικαιώθηκα.
Παράθεση από: teiresias στις Σεπτεμβρίου 11, 2008, 02:24:41 pmΩς Τειρεσίας λέω να κάνω την πρόβλεψή μου..."Το τρίτο κύμα θα έρθει μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες και θα είναι σαρωτικό" (ξεπέρασα τον εαυτό μου, τα είδα όλα θετικά). ... να βαλω τα μπρατσακια μου ? η μηπως να φουσκωσω τη βαρκα και να το αφησω να με ξεβρασει στη Φολεγανδρο???
Ως Τειρεσίας λέω να κάνω την πρόβλεψή μου..."Το τρίτο κύμα θα έρθει μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες και θα είναι σαρωτικό" (ξεπέρασα τον εαυτό μου, τα είδα όλα θετικά).
Κάλεσαν ωρομίσθιους Δευτεροβαθμιας στον Έβρο, σήμερα.Μήπως αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει Γ φάση?
δηλαδη παιδια για να καταλαβω έχουν ξεκινησει να καλουν ωρομισθιοιυς φιλολογους? Ας μας πει κάποιος.
να μετα φέρω και γω μια πληροφορία. δεν ξέρω αν μπορεί να μας επηρεάσει. όσοι μόνιμοι ή αναπληρωτές συνάδελφοι δε συμπληρώνουν ωράριο θα αναλαμβάνουν υποχρεωτικά πδσ. αυτή είναι η νέα εντολή από το υπουργείο.
Παράθεση από: gvasilis στις Σεπτεμβρίου 11, 2008, 01:00:44 pmΕγώ ξέρω μόνο το δικό μου
Εγώ ξέρω μόνο το δικό μου