0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και όταν διαμαρτύρεσαι στη δευτεροβάθμια εκείνη απαντά: συγγνώμη αλλά το κενό άνοιξε αφού είχαμε καλέσει εσάς. ενώ το ξέρεις πολύ καλά ότι το κρατούσαν για συγκεκριμένους.
ρε παιδια μη με βαρεσετε αλλα σιγουρα θα υπαρξει γ' φαση?
Παράθεση από: catwoman2 στις Σεπτεμβρίου 11, 2008, 09:09:18 pmρε παιδια μη με βαρεσετε αλλα σιγουρα θα υπαρξει γ' φαση?ΑΠΑΝΩ ΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: teri στις Σεπτεμβρίου 11, 2008, 08:33:22 pmκαι όταν διαμαρτύρεσαι στη δευτεροβάθμια εκείνη απαντά: συγγνώμη αλλά το κενό άνοιξε αφού είχαμε καλέσει εσάς. ενώ το ξέρεις πολύ καλά ότι το κρατούσαν για συγκεκριμένους. χαχαχα!!!! μου θυμιζεις πρακτικες των διευθυνσεων τη δεκαετια '90 οταν τηλεφωνικα καλουνταν αναπληρωτες, και τα κενα σε συγκεκριμενες πολεις και σχολεια "περιμεναν" υπομονετικα να φτασει η σειρα του εκλεκτου...
Ετοιμαστείτε παίδες ! Η Γ' Φάση είναι πολύ πολύ πολύ κοντά ! Σρην Α' Χαλκιδικής μόνο τη Δευτέρα θα υπάρχουν 5 κενά ΠΕ02 !
το θέμα δεν είναι αυτό Kozzi. καλό είναι να είμαστε ειλικρινείς. όσοι είναι πάνω μας στον πίνακα θα παραμείνουν πάνω μας και μπράβο στα παιδιά. το θέμα είναι άλλο. με ποια κριτήρια για παράδειγμα ένας ωρομίσθιος πάει σε δυσπρόσιτο? και από κάτω σου έρχεται πάνω σου και με διαοφορά? εδώ πάντως τα κριτήρια είναι ξεκάθαρα (βυσμαααααααααα). το ξέρω από πρώτο χέρι.
παντως, πλακα πλακα, σημερα το απογευμα μιλωντας εδω μεσα μαζεψα ουτε λιγο ουτε πολυ γυρω στα 30 κενα φιλολογων σε ηπειρο και χαλκιδικη ...χαχαχαχαχαχχχχα
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 11, 2008, 09:29:03 pmπαντως, πλακα πλακα, σημερα το απογευμα μιλωντας εδω μεσα μαζεψα ουτε λιγο ουτε πολυ γυρω στα 30 κενα φιλολογων σε ηπειρο και χαλκιδικη ...χαχαχαχαχαχχχχαΠρόσθεσε και 6 κενά που άφησαν οι επιλαχόντες ασεπίτες της α' φάσης...
Παιδιά, παρουσιάστηκα με μια φίλη μου στη Ρόδο. Στη διεύθυνση είχαν τοιχοκολλήσει τα κενά της Δωδεκανήσου Α,