0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το σιγουρο ειναι οτι δε μπορουμε να βασιζομαστε ουτε κατα προσεγγιση τελικα σε κανεναν (δευτεροβαθμιες και υπουργειο εννοω). Κι εγω πηρα πριν καμια ωρα το Υπεπθ και μου ειπαν οτι δεν ξερουν καθολου για τη νεα φαση ούτε το πότε ουτε φυσκα αριθμους.. Μονο οτι μαζευουν κενα μπορουσε να μου πει η υπαλληλος. Τωρα πώς γινεται ο ενας υπαλληλος να προσδιοριζει κι ο αλλος να χει πληρη αγνοια..............
ΠΗΡΑ στο υπουργειο. απο δευτερα ή μεσα στην εβδομαδα πιθανως θα ξεκινησει η γ φαση αναπληρωτων.δεν ξερουν το ποτε ακριβως, δεν ξερουν αριθμο.τους εχουν σταλει κενα και θελουν να τα καλυψουν..μου ειπαν να ξαναπαρω δευτερα μεσημερι. αυτα
Παράθεση από: runner στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 01:14:01 pmΠΗΡΑ στο υπουργειο. απο δευτερα ή μεσα στην εβδομαδα πιθανως θα ξεκινησει η γ φαση αναπληρωτων.δεν ξερουν το ποτε ακριβως, δεν ξερουν αριθμο.τους εχουν σταλει κενα και θελουν να τα καλυψουν..μου ειπαν να ξαναπαρω δευτερα μεσημερι. αυταΤι ειδικότητα είσαι¨;
Παράθεση από: georg9 στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 01:30:38 pmΠαράθεση από: runner στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 01:14:01 pmΠΗΡΑ στο υπουργειο. απο δευτερα ή μεσα στην εβδομαδα πιθανως θα ξεκινησει η γ φαση αναπληρωτων.δεν ξερουν το ποτε ακριβως, δεν ξερουν αριθμο.τους εχουν σταλει κενα και θελουν να τα καλυψουν..μου ειπαν να ξαναπαρω δευτερα μεσημερι. αυταΤι ειδικότητα είσαι¨;Π Ε02
Παράθεση από: runner στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 01:40:34 pmΠαράθεση από: georg9 στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 01:30:38 pmΠαράθεση από: runner στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 01:14:01 pmΠΗΡΑ στο υπουργειο. απο δευτερα ή μεσα στην εβδομαδα πιθανως θα ξεκινησει η γ φαση αναπληρωτων.δεν ξερουν το ποτε ακριβως, δεν ξερουν αριθμο.τους εχουν σταλει κενα και θελουν να τα καλυψουν..μου ειπαν να ξαναπαρω δευτερα μεσημερι. αυταΤι ειδικότητα είσαι¨;Π Ε02runner, είπες προηγουμένως ότι σε κάλεσαν ωρομίσθιο. Μπορείς να μας πεις περιφέρεια και στο περίπου τη σειρά σου στον πίνακα;
ΕΠΙ
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 01:47:15 pm ΕΠΙ
Ψυχραιμία να συνεννοηθούμε.... Runner σε κάλεσαν ωρομ. και που;