0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πέρισυ τα κενά ήταν για όλη τη χρονιά
Παράθεση από: eliasp στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 06:10:38 pmμε πήραν και μένα στη Κόνιτσα για 7 ώρες. Τώρα πηγαινελα απο Ηγουμενίτσα.....το σκεφτομαι. vikoulaki πρέπει να πήραν αρκετους σήμερα.Ξερεις ποσους ?Και εγω Κόνιτσα σε ΕΠΑΛ.Το μόνο που γνωρίζω είναι οτι ο προυγούμενος απο εμένα αρνήθηκε, υποθέτω λόγω απόστασης.Ηταν 3 το μεσημέρι Είμαι 3 στον πίνακα των ωρομισθίων εκτος αναπληρωτών.Την Δευτέρα που θα παω
με πήραν και μένα στη Κόνιτσα για 7 ώρες. Τώρα πηγαινελα απο Ηγουμενίτσα.....το σκεφτομαι. vikoulaki πρέπει να πήραν αρκετους σήμερα.Ξερεις ποσους ?
Παράθεση από: teri στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 08:27:09 pmπέρισυ τα κενά ήταν για όλη τη χρονιάΓιατι ρε παιδια, γινεται να σε προσλαβουν και να καλυψεις κενο που ειναι για λιγο μονο διαστημα? Και μετα δλδ τι κανουν? Σε απολυουν? Πριν τον Ιουνη?
Παράθεση από: chania2005 στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 08:42:45 pmΠαράθεση από: teri στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 08:27:09 pmπέρισυ τα κενά ήταν για όλη τη χρονιάΓιατι ρε παιδια, γινεται να σε προσλαβουν και να καλυψεις κενο που ειναι για λιγο μονο διαστημα? Και μετα δλδ τι κανουν? Σε απολυουν? Πριν τον Ιουνη?εγω ειμαι πε 2.γυμνασιο-λυκειο.δεν υπαρχουν ολοημερα στους καθηγητες.με οσες ωρες ξεκινας, τοσες τελειωνεις.Ναι γινεται...περισυ καποια ολοημερα εκλεισαν και καποιοι συναδελφοι ωρομισθιοι εμειναν με λιγοτερες ωρες απο οσες ειχαν ξεκινησει...
runner δε λέμε αυτό. απλά εμένα πέρσυσι με καλέσαν για 11 ώρες για όλη τη χρονιά. φέτος για 8 ώρες και ένα μήνα. πέρυσι είχα σειρά πενήντα στον πίνακα και φέτος στους πρώτους 10. δεν αποδέχτηκα. ελπίζω να προκύψει κενό για όλη τη χρονιά.
Παράθεση από: leti77 στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 08:45:25 pmΠαράθεση από: chania2005 στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 08:42:45 pmΠαράθεση από: teri στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 08:27:09 pmπέρισυ τα κενά ήταν για όλη τη χρονιάΓιατι ρε παιδια, γινεται να σε προσλαβουν και να καλυψεις κενο που ειναι για λιγο μονο διαστημα? Και μετα δλδ τι κανουν? Σε απολυουν? Πριν τον Ιουνη?εγω ειμαι πε 2.γυμνασιο-λυκειο.δεν υπαρχουν ολοημερα στους καθηγητες.με οσες ωρες ξεκινας, τοσες τελειωνεις.Ναι γινεται...περισυ καποια ολοημερα εκλεισαν και καποιοι συναδελφοι ωρομισθιοι εμειναν με λιγοτερες ωρες απο οσες ειχαν ξεκινησει...εγω ειμαι πε 2.γυμνασιο-λυκειο.δεν υπαρχουν ολοημερα στους καθηγητες.με οσες ωρες ξεκινας, τοσες τελειωνεις.