0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GR στις Σεπτεμβρίου 15, 2008, 06:24:31 pmΠαράθεση από: teri στις Σεπτεμβρίου 15, 2008, 05:34:06 pmστην περιφέρειά μου γνωρίζω ότι ήρθαν 30 φιλόλογοι αναπληρωτές. από αυτούς οι 5 πήραν εννιάμηνη άδεια. τα πέντε κενάπροέκυψαν όμως θα καλυφθούν με ωρομίσθιους είπε η δυετεροβάθμια. Καλα πως ειναι δυνατον να παρουν εννιαμηνη αδεια ανατροφης οι 5 αναπληρωτες ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ; εξηγησε μου σε παρακαλω γιατι θα τρελλαθουμε στο τελος.....Και καλά κάνουν και τη δικαιούνται και οι αναπληρωτές! και οι ωρομίσθιοι θα έπρεπε!!! Είναι από άλλο πλανήτη??
Παράθεση από: teri στις Σεπτεμβρίου 15, 2008, 05:34:06 pmστην περιφέρειά μου γνωρίζω ότι ήρθαν 30 φιλόλογοι αναπληρωτές. από αυτούς οι 5 πήραν εννιάμηνη άδεια. τα πέντε κενάπροέκυψαν όμως θα καλυφθούν με ωρομίσθιους είπε η δυετεροβάθμια. Καλα πως ειναι δυνατον να παρουν εννιαμηνη αδεια ανατροφης οι 5 αναπληρωτες ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ; εξηγησε μου σε παρακαλω γιατι θα τρελλαθουμε στο τελος.....
στην περιφέρειά μου γνωρίζω ότι ήρθαν 30 φιλόλογοι αναπληρωτές. από αυτούς οι 5 πήραν εννιάμηνη άδεια. τα πέντε κενάπροέκυψαν όμως θα καλυφθούν με ωρομίσθιους είπε η δυετεροβάθμια.
Το ότι θα έρθει η γ΄ φάση αυτή την εβδομάδα, πράγμα το οποίο το έμαθα κι εγώ από έγκυρη πηγή, δεν αναιρεί το γεγονός ότι σπάνε τα κενά για να πάρουν όσο το δυνατόν λιγότερους. Εγώ εκνευρίστηκα που με κάλεσαν για ωρομισθία σε κενά που μπορούσαν να τα πάρει 1 αναπληρωτής, αλλά μετά έμαθα και για άλλα κενά σε άλλα σχολεία στον ίδιο νομό, ενώ η δευτεροβάθμια μου είπε ότι αυτά είναι τα κενά για ωρομισθίες.Ας μην απελπιζόμαστε λοιπόν. Απλά πιστεύω ότι δεν θα είναι και τόσο μεγάλη όσο ελπίζουμε.
Τα κενά που έχουν προκύψει πώς τα μαθαίνουμε βρε παιδιά; Ενδιαφέρομαι για την περιφέρεια των Ιονίων Νήσων και πέρα από 3 κενά που διαπίστωσα μετά από έλεγχο των αποσπασθέντων νεοδιόριστων θα ήθελα να γνωρίζω και ό,τι τυχόν προκύψει από άδειες κλπ....Αν τηλεφωνήσω στις ΔΔΕ θα έχουν στοιχεία και -το πιο βασικό -θα είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις πληροφορίες με εμένα;