0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και τα έχω ξαναπεί πιο πάνω. Είμαι ΠΕ 02 και μου μίλησαν για 3 κενά από 10,11 και 6.
GR, το να δεχτείς θέση ως ωρομίσθια δε σε αποκλείει από τον πίνακα των αναπληρωτών. Γι' αυτό και υπάρχουν διαφορετικοί πίνακες για αναπληρωτές από αυτούς των ωρομισθίων. Μπορείς να δεχθείς αν θέλεις τη θέση του ωρομίσθιου, για να μη χάνεις και μόρια, και όταν σε καλέσουν για αναπλήρωση, παραιτείσαι.Το ίδιο έκανα κι εγώ πέρυσι. Ήμουν ωρομίσθια σε ολοήμερα δημοτικά και 2 μήνες μετά με καλέσανε αναπληρώτρια. Παραιτήθηκα φυσικά από την ωρομισθία και ανέλαβα υπηρεσία ως αναπληρώτρια.
περσυ μου είχε συμβεί το ίδιο και με καλεσαν από τη δ/α του γειτονικού νομού
ναι ,αλλα και στο νομό που με κάλεσαν είχα δικαίωμα να αρνηθώ και να μπω στους επόμενους που θα καλόυσαν για να μπω σε κοντινό σχολείο ,δεν το τόλμησα όμως γιατι φοβήθηκα ότι θα καθυστερούσαν να με καλέσουν πάλι .
Παράθεση από: georg9 στις Σεπτεμβρίου 16, 2008, 05:58:49 pmναι ,αλλα και στο νομό που με κάλεσαν είχα δικαίωμα να αρνηθώ και να μπω στους επόμενους που θα καλόυσαν για να μπω σε κοντινό σχολείο ,δεν το τόλμησα όμως γιατι φοβήθηκα ότι θα καθυστερούσαν να με καλέσουν πάλι .Αν σε καλεσουν απο καποιο νομό της Περιφερειας και αρνηθεις, αυτο δεν επηρεαζει την πιθανοτητα να σε καλεσουν απο αλλο νομο της ιδιας Περιφερειας. Αλλά δε νομιζω οτι επιτρεπεται να σε ξανακαλεσουν απο τον ιδιο νομό! Αυτοι σου ειπαν οτι ειχες αυτο το δικαιωμα?