0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και από εμένα... Μηπως λέω μήπως να κρατήσουμε μικρό καλάθι γιατι κάτι δεν κολλάει; Χθες που πήγα στη β-βάθμια μου είπαν οτι ακόμη συλλέγουν κενά.Ενώ την προηγούμενη φορά που βγήκε η β-φάση μου είπαν οτι έστειλαν τα κενα... Μιλάω για Κρήτη...Εκτός και αν εδώ κοιμούνται όρθιοι....
Ταπεινή μου γνώμη, αφού η ΠΕΑ δεν κάνει πρόβλεψη για ΠΕ02, μη "δέσουμε" τις πληροφορίες του ΥΠΕΠΘ σχετικά με αριθμό. Εκεί άλλα λέει ο ένας. άλλα ο άλλος, αφού κανείς δεν έχει πλήρη και σαφή εικόνα της κατάστασης. Μην απογοητευόμαστε ή το αντίθετό γι' αυτό που "ελαφρά τη καρδία" είπε κάποιος, έστω και μέσα απ' το ΥΠΕΠΘ. VAG FYS τίποτα από ΠΕΑ (είχε προβλέψει τους 210 στη
Μήπως όποιος μπορεί να μπει στην ΠΕΑ να μας πει αν υπάρχει κάτι νεότερο;
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 17, 2008, 12:36:30 pmΤαπεινή μου γνώμη, αφού η ΠΕΑ δεν κάνει πρόβλεψη για ΠΕ02, μη "δέσουμε" τις πληροφορίες του ΥΠΕΠΘ σχετικά με αριθμό. Εκεί άλλα λέει ο ένας. άλλα ο άλλος, αφού κανείς δεν έχει πλήρη και σαφή εικόνα της κατάστασης. Μην απογοητευόμαστε ή το αντίθετό γι' αυτό που "ελαφρά τη καρδία" είπε κάποιος, έστω και μέσα απ' το ΥΠΕΠΘ. VAG FYS τίποτα από ΠΕΑ (είχε προβλέψει τους 210 στη
Σε θέλω εδώ για να μπορώ να'χω έναν άνθρωπο δικό μουμε τη σιωπή να του μιλώ, όπως μιλάω στον εαυτό μουκαι να μοιράζομαι στα δυό, τ΄άστρα, το χρώμα το λεπτόό,τι κι αν γίνει καρδιά μουεσύ να' σαι εδώ.....
Την πόρτα για τον ουρανό εσύ θ'ανοίξεις σαν με στείλεις νησί......Στο σχολείο της αδερφής μου τους ενημέρωσαν ότι τα ονόματα των καινούργιων καθηγητών θα βγουν σήμερα στο ίντερνετ....Πάμε όλοι να τους δείρουμε τώρα.......
Μόλις μίλησα με ΥΠΕΠΘ. Στο τμήμα διορισμών, είπαν σήμερα πιθανότατα και γύρω στους 500 συνολικά. Στο τμήμα ΠΕ02, είπαν, με κάθε επιφύλαξη και αφού τους έπρηξα, λίγο λιγότεροι ΠΕ02 από την προηγούμενη φάση. Ας είναι 164 και θα γίνω ..ΠΑΟΚ. (ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΥΣΊΑ).