0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: yvouk στις Σεπτεμβρίου 17, 2008, 03:44:13 pmOι φιλόλογοι θα ειναι περίπου 120. Η ανακοινωση των ονοματων θα γινει πιθανως τις επομενες ωρες μεσω αυτοματοποιημενου συστηματος(από επαφή με υπάλληλο στο τμημα διορισμών του ΥΠ.Ε.Π.Θ)120-20%=96 ζήσε Μάη μου
Oι φιλόλογοι θα ειναι περίπου 120. Η ανακοινωση των ονοματων θα γινει πιθανως τις επομενες ωρες μεσω αυτοματοποιημενου συστηματος(από επαφή με υπάλληλο στο τμημα διορισμών του ΥΠ.Ε.Π.Θ)
σε...... λίγο. ;Dπαιδιά αν αυτός ο αριθμός αληθεύει τότε είμαι μέσα στη φάση..... εύχομαι να τον ανεβάσουν παραπάνω....
Παράθεση από: evants στις Σεπτεμβρίου 17, 2008, 03:49:08 pmΠαράθεση από: yvouk στις Σεπτεμβρίου 17, 2008, 03:44:13 pmOι φιλόλογοι θα ειναι περίπου 120. Η ανακοινωση των ονοματων θα γινει πιθανως τις επομενες ωρες μεσω αυτοματοποιημενου συστηματος(από επαφή με υπάλληλο στο τμημα διορισμών του ΥΠ.Ε.Π.Θ)120-20%=96 ζήσε Μάη μουΑν πάρει 120 αναπληρωτές οι τρίτεκνοι θα είναι 20πώς φαίνονται οι φιλόλογοι..... 12=12=24
Και πότε γίνεται η αποχώρηση των υπαλλήλων? μέχρι τώρα δεν θα έχουν φύγει, λογικά?
Αυτο μπορεσε μονο να μου πει η συναδελφος που δουλευει στο υπουργειο.Τα ονόματα θα βγουν μετα την αποχώρηση των υπαλλήλων.Πηρα για να ρωτήσω για μια φίλη που περιμενει για αναπληρωση.
Εγω,ευτυχώς ειμαι από περυσι διορισμένος μεσω ΑΣΕΠ!
Κανεναν Γυμναστη. Διοριστηκαν πολλοι το καλοκαιρι και εχει παντου υπεραριθμους.