0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάω στα τρίκαλα και είμαι απο καβάλα. Και μόνο που σκέφτομαι οτι γλύτωσα τα 400 χλμ την ημέρα για 7 κωλοώρες στο σουφλι, η απόσταση μηδενίζεται! Παιδιά να έχεται το κεφάλι ψηλά και να μην απελπίζεστε, γιατί όταν νομίζεις πως δεν έχεις επιλογές κάνεις βλακείες. Το καθεστώς του ωρομισθίου είναι εξευτελιστικό και είτε πρέπει να σταματήσει είτε να διπλασιάσουν την αμοιβή. Όμως επιμένω να μην παγιδεύεστε και να ελπίζετε πάντα σε κάτι καλύτερο. Adios
συγχαρητηρια σε ολους! μηπως υπαρχει καποιος πινακας να δουμε την κατασταση μετα τη γ φαση?
Παράθεση από: zizoulis στις Σεπτεμβρίου 17, 2008, 07:28:29 pmσυγχαρητηρια σε ολους! μηπως υπαρχει καποιος πινακας να δουμε την κατασταση μετα τη γ φαση?Έχω ετοιμάσει έναν πρόχειρο που είναι βασισμένος σε παλιότερο πίνακα που είχα. Δεν είναι τέλειος αλλά μπορείς να πάρεις μια ιδέα.
ευχαριστω!
Σε ευχαριστούμε πολύ teiresias, να είσαι καλά...Μόνο έχω μια απορία:στον ενιαίο του υπεπθ είμαι 18 άτομα πιο κάτω από την κανονική σειρά πίνακα που παραθέτεις...Ξέρεις γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;;;
Nα είσαι καλά teiresias...Είμαστε και συντοπίτες μάλλον...Λες να έχω πιθανότητες να με καλέσουν με 105 σειρά στο δικό σου πίνακα;Εγώ που είμαι ίσως σρο όριο καταλαβαίνω ότι τους παίρνει φέτος με το σταγονόμετρο πια....
Τι χρειαζεται να εχουμε μαζι μας οταν παμε στο γραφειο να παρουσιαστουμε;
θα βρείς πολλά επιπλωμένα σπίτια στους Ωραιούς και με θέρμανση.. Ακόμα κι αν σε πάρουν Ιστιαία , εκεί δεν έχει σπίτια και οι Ωραιοί είναι 10 λεπτά με το αυτοκίνητο,οπότε μου είπαν να μείνεις Ωραιούς εκτός κι αν σε πάρουν στα Λουτρά οπότε θα μείνεις εκεί. Σε λίγο θα σου πω κι άλλα......