0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: konrallis στις Σεπτεμβρίου 17, 2008, 11:07:13 pmΝα' σαι καλα Mr. Chania2005!Tα νέα σου είναι πολύ ευχάριστα και ενθαρρυντικά....Σ' ευχαριστούμε πολύ!Να σαι καλα κι εσυ konrallis! Μη μου το αλλαζεις ομως το φυλο!!Εχω βαλει σταυρουδακι, οχι βελακι!!!!!!! Miss λοιπον!!
Να' σαι καλα Mr. Chania2005!Tα νέα σου είναι πολύ ευχάριστα και ενθαρρυντικά....Σ' ευχαριστούμε πολύ!
Παράθεση από: chania2005 στις Σεπτεμβρίου 17, 2008, 11:18:56 pmΠαράθεση από: konrallis στις Σεπτεμβρίου 17, 2008, 11:07:13 pmΝα' σαι καλα Mr. Chania2005!Tα νέα σου είναι πολύ ευχάριστα και ενθαρρυντικά....Σ' ευχαριστούμε πολύ!Να σαι καλα κι εσυ konrallis! Μη μου το αλλαζεις ομως το φυλο!!Εχω βαλει σταυρουδακι, οχι βελακι!!!!!!! Miss λοιπον!! δεν ειναι σταυρουδάκι αλλά ο καθρέφτης της αφροδίτης, όπως δεν προκειται για βελάκι αλλά για την ασπίδα και το δόρυ του άρη.συγχαρητήρια σε όλους σας και καλή προσαρμογή στις νέες πατρίδες!
εμενα μου ζητησαν ταυτοτητα, πτυχιο, αφμ, πιστοποιητικο υγειας και προυπηρεσια
ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που σταθήκατε πλάι μας και μοιραστήκαμε αυτές τις στιγμές.... Εύχομαι σε όλους να φύγετε το γρηγορότερο. Μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά αυτή τη βραδιά σε όλους κι ελπίζω να βρω ίντερνετ καφέ να σας στείλω νέα μου. Φιλάκια....
Διαπίστωσα κι εγώ ότι, μετά τη νέα εκκαθάριση, η κοπέλα που προανέφερα κέρδισε μόρια , αφού της προσμετρήθηκαν μισά μόρια από προτελευταίο ΑΣΕΠ. Γιατί τόσο αργά, απορώ. Συγνώμη για την αναστάτωση. Kozzi θα παραμείνω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Είχες λαδώσει για τους 138; Θα τα πούμε στην επόμενη φάση. Μέχρι τότε ψάρεμα ή ωρομισθία.
Παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους. Εγώ διορίστηκα στην πρώτη επιλογή μου, Α΄Ευβοίας. Μια ερώτηση: Ξέρετε αν έχει σημασία για το δικαίωμα επιλογής η σειρά διορισμού στην ίδια περιφέρεια, γιατί εγώ είμαι πρώτη και θέλω να ξέρω αν μπορώ να επιλέξω και πρώτη. Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια σε όλους όσους διορίστηκαν. Οι υπόλοιποι υπομονή και η δ΄ φάση δε νομίζω να αργήσει και πολύ.
Σε ευχαριστώ πολύ, Stratilio. Μήπως ξέρεις να μου πεις εσύ μιας και ήσουν στην προηγούμενη φάση γι΄αυτό που ρωτάω?