0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Damien στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:50:30 pmΠαράθεση από: topsy στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 05:05:42 pmΕπειδη εκανα αιτηση για διαθεση στην Α'θμια, τηλεφώνησα και στο ΠΥΣΔΕ και στο ΠΥΣΠΕ της περιοχης μου και με διαβεβαιωσαν οτι μετακινουμαστε στα σχολεια νεου τυπου με το ωραριο που είχαμε στη
Παράθεση από: topsy στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 05:05:42 pmΕπειδη εκανα αιτηση για διαθεση στην Α'θμια, τηλεφώνησα και στο ΠΥΣΔΕ και στο ΠΥΣΠΕ της περιοχης μου και με διαβεβαιωσαν οτι μετακινουμαστε στα σχολεια νεου τυπου με το ωραριο που είχαμε στη
Επειδη εκανα αιτηση για διαθεση στην Α'θμια, τηλεφώνησα και στο ΠΥΣΔΕ και στο ΠΥΣΠΕ της περιοχης μου και με διαβεβαιωσαν οτι μετακινουμαστε στα σχολεια νεου τυπου με το ωραριο που είχαμε στη
Σχετικά με τη διάθεση των πε19-20 στην πρωτοβάθμια, έχω κάποιες απορίες σχετικά με το ωράριο.Φαντάζομαι πως εξακολουθούμε να διατηρούμε το ωράριο της β/θμιας και δεν "εξομοιωνόμαστε" με τους δασκάλους και τις 24 ώρες που έχουν...Παρόλα αυτά, θα πρέπει να είμαστε κάθε μέρα 8-2 στο σχολείο ή όπως στο γυμνάσιο/λύκειο κάνουμε τις ώρες μας και φεύγουμε;Επίσης: ξέρετε αν υπάρχει "υπεύθυνος εργαστηρίου πληροφορικής" στα δημοτικά; Ρωτάω τόσο όσον αφορά στο θέμα της μείωσης ωραρίου που υπάρχει στο γυμνάσιο αλλά και όσον αφορά στα καθήκοντα/αρμοδιότητες μιας τέτοιας θέσης.
@ pfΚατάφερες τίποτα με την επίσκεψή σου στη Δευτεροβάθμια;Αν έχεις νεότερα ενημερωσέ μας γιατί κι εμενα με προβληματίζουν όλες αυτές οι ανεπιθύμητες και χωρίς τη θελησή μας μετακινήσεις...Το σχολείο που με βάλαν έχει ένα εργαστήριο με Pentium 3 που σέρνονται οι 5-6 που δουλεύουν.. απορώ πως θα κάνουμε μάθημα.. Ξέρετε τίποτα για τα 10 Laptop που θα προμηθευτούν τα 800 δημοτικα; Θα τα χρησιμοποιήσουμε εμείς στο εργαστήριο ή οι υπόλοιποι δάσκαλοι;
Ξέρετε τίποτα για τα 10 Laptop που θα προμηθευτούν τα 800 δημοτικα; Θα τα χρησιμοποιήσουμε εμείς στο εργαστήριο ή οι υπόλοιποι δάσκαλοι;
Συγνώμη που παρεμβάλομαι στην συζήτηση σε αυτό το thread αλλά επειδή στο post που έχω κάνει http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=20886.0 άμεσα διερωτόμαι για την νομιμότητα αυτών των διαθέσεων-αποσπάσεων χωρίς απόφαση του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης. Δεν έχω πάρει καμία απάντηση και το μόνο συναφές thread είναι αυτό εδώ.Μπορεί κάποιος να εκφράσει μια άποψη;
Στο ολοήμερο δημοτικό ( ένα από τα 800 ) που με πήγαν αν και δεν έιχα επιλέξει Α/θμια έχουμε λέει υποχρεωτική παρουσία από τις 8:00 μέχρι τις 14:00 ακόμη και όταν οι ειδικότητες ξεκινάνε από τις 10 και μετά !! Για τις 21 ώρες ακόμη δεν έχω λάβει ειδοποίηση , μέχρι στιγμής πρέπει να καλυφθούν 26 ώρες αλλά δεν έχει έρθει άλλος συνάδελφος . Αν τις καλύψω … παίρνω υπερωρίες ? Στα δικά σας σχολεία τι κάνετε ?