0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γνωριζει καποιος τι γινεται με οσους εχουν 19 ωρες υποχρεωτικο ωραριο και ειναι στα δημοτικα με διαθεση??
Ποιο είναι τελικα το ωραριο ενος καθηγητη που εχει διατεθει εξόλοκληρου στην Α'θμια; Οι προισταμενοι λενε 21ωρες για ολους ασχετως παλαιοτητας, η ΟΛΜΕ εβγαλε σημερα ενα φιρμανι που λεει οτι το ωραριο αναπροσαρμοζεται βασει των ετων υπηρεσιας και εγω που πηρα τηλεφωνο στο ΥΠΕΠΘ μου είπαν 21 ωρες για όλους με καμια μειωση. ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ; Η Δυτικη Θεσσαλονικη μας εχει ολους στις 21 ωρες
Δε ξερω αν ειναι το σωστο θεμα να ρωτησω, αλλα με τα 20-25 παιδια στο εργαστηριο πως τα πατε;
Παράθεση από: topsy στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 05:11:35 pmΠοιο είναι τελικα το ωραριο ενος καθηγητη που εχει διατεθει εξόλοκληρου στην Α'θμια; Οι προισταμενοι λενε 21ωρες για ολους ασχετως παλαιοτητας, η ΟΛΜΕ εβγαλε σημερα ενα φιρμανι που λεει οτι το ωραριο αναπροσαρμοζεται βασει των ετων υπηρεσιας και εγω που πηρα τηλεφωνο στο ΥΠΕΠΘ μου είπαν 21 ωρες για όλους με καμια μειωση. ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ; Η Δυτικη Θεσσαλονικη μας εχει ολους στις 21 ωρεςΣε ποιο τηλ πήρες στο Υπουργείο; Εγω προσπαθώ να επικοινωνήσω και δεν το σηκώνουν..δεν πρέπει να το διευκρινήσουν;
Παράθεση από: konstandinos στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 10:30:56 pmΠαράθεση από: topsy στις Σεπτεμβρίου 21, 2010, 05:11:35 pmΠοιο είναι τελικα το ωραριο ενος καθηγητη που εχει διατεθει εξόλοκληρου στην Α'θμια; Οι προισταμενοι λενε 21ωρες για ολους ασχετως παλαιοτητας, η ΟΛΜΕ εβγαλε σημερα ενα φιρμανι που λεει οτι το ωραριο αναπροσαρμοζεται βασει των ετων υπηρεσιας και εγω που πηρα τηλεφωνο στο ΥΠΕΠΘ μου είπαν 21 ωρες για όλους με καμια μειωση. ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ; Η Δυτικη Θεσσαλονικη μας εχει ολους στις 21 ωρεςΣε ποιο τηλ πήρες στο Υπουργείο; Εγω προσπαθώ να επικοινωνήσω και δεν το σηκώνουν..δεν πρέπει να το διευκρινήσουν;http://didefth.gr/docs/a3953_ORARIO_eidikotites_diathesi_201009.pdfΓνωρίζει κανείς ποιο είναι το ωράριο για τα Ολοήμερα δημοτικά μετά από δική μας αίτηση απόσπασης από τη
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=9963Η ολμε έβγαλε σημερα αυτή την ανακοίνωση..