*

Αποστολέας Θέμα: Το 40% του χρόνου  (Αναγνώστηκε 1828 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Το 40% του χρόνου
« στις: Σεπτεμβρίου 11, 2008, 11:00:42 am »
Απότι έχω καταλάβει, το 40% των διοριστέων θα ξεκινάει από 23,99 μόρια και θα κατεβαίνει μέχρι τον αριθμό που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο. Αφού το 60% μέσω ΑΣΕΠ θα συμπεριλαμβάνει για την καινούργια χρονιά 600 άτομα (300+300), άρα το 40% θα είναι 400 άτομα, δηλαδή από 200 την κάθε χρονιά.

Ξέρω, είναι ακόμα νωρίς, και δεν έχουν πάρει ακόμα όλους τους αναπληρωτές, αλλά έχετε μήπως κάποια πρόβλεψη μέχρι πού θα κατέβει την καινούργια χρονιά το 40% στον Πίνακα; Περιμένουμε δηλαδή να διορίζονται άτομα με 18 μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας;

Επίσης, αν τα άτομα που θα διοριστούν με το 24μηνο είναι πολλά, π.χ. 250, είναι το Υπουργείο υποχρεωμένο να προσλάβει και τους 250 απ' την πρώτη χρονιά;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Το 40% του χρόνου
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:45:03 »

Αποσυνδεδεμένος pe06

• Έμπειρο μέλος
  • "Η διδασκαλία σπάνια ταυτίζεται με τη μάθηση..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2008, 11:04:16 am »
Επίσης, αν τα άτομα που θα διοριστούν με το 24μηνο είναι πολλά, π.χ. 250, είναι το Υπουργείο υποχρεωμένο να προσλάβει και τους 250 απ' την πρώτη χρονιά;

'Οχι δυστυχώς, δεν είναι υποχρεωμένο να προσλάβει όλους τους 24μηνίτες. Μόνο φέτος ίσχυσε αυτό -τους πήραν όλους-, από του χρόνου διευκρινίζονταν πως θα προσλαβάνονται ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2008, 09:35:36 am »
pe06, είσαι σίγουρος/η ότι η πρόσληψη όλων των 24μηνιτών ίσχυσε μόνο για φέτος; Η εγκύκλιος διορισμού του Αυγούστου έγραφε:

β) Εκπαιδευτικοί που συμπληρώνουν είκοσι τέσσερις (24) μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομισθίου εκπαιδευτικού σε δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και έχουν λάβει τη βαθμολογική βάση σε οποιονδήποτε διαγωνισμό εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ, διορίζονται από το σχολικό έτος 2008-2009 και εφεξής στον κλάδο επιτυχίας τους και μόνο, σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας, και με σειρά που εξαρτάται από την προαναφερθείσα συνολική προϋπηρεσία, κατά προτεραιότητα έναντι των εγγεγραμμένων στον πίνακα της περίπτωσης ββ΄ της παραγράφου 2α του άρθρου 6 του ν.3255/2004 και μετά τους εκπαιδευτικούς της προηγούμενης παραγράφου πέραν των οριζόμενων ποσοστών με τις διατάξεις της περίπτωσης α΄ της παραγράφου 2 του άρθρου 6 του ν.3255/2004. Ο αριθμός των διοριζομένων ανά σχολικό έτος και κατά κλάδο και ειδικότητα καθορίζεται με κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Υπάρχει λες πιθανότητα να σου πει το Υπουργείο "Εντάξει, με βάση το νόμο διορίζεσαι, αλλά θα σε διορίσω όποια χρονιά θέλω εγώ"; Για τους 40μηνίτες που δεν έχουν δώσει ΑΣΕΠ ναι, ακούστηκε απ' την αρχή η ποσόστωση (μοίρασμα στα επόμενα 4 χρόνια - που κι αυτό δεν κατάλαβα αν ίσχυσε φέτος, αφού πήραν 16 40μηνίτες). Αλλά για τους 24μηνίτες αν δεν κάνω λάθος δεν ακούστηκε κάποια ποσόστωση.

Εκτός από αυτό, αναφορικά με την πρόβλεψη σχετικά με το με πόσα μόρια θα μπορούσε κανείς να διορίζεται, μήπως έχετε καμμιά ιδέα;

Αποσυνδεδεμένος Schnittke

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2008, 02:52:23 pm »
Ερώτηση: Αυτό το 40% από τους πίνακες αναπληρωτών διορίζονται κάθε φορά ως μόνιμοι; Αν όχι, πόσα άτομα του ενιαίου πίνακα αναπληρωτών αναμένεται να μονιμοποιηθούν μετά το τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς; Είμαι αρκετά έως πολύ χαμηλά για φέτος, αλλά δεν ξέρω πόσο μεγάλη "άνοδο" να περιμένω για του χρόνου (ανεξάρτητα από τη μοριοδότηση του νέου ΑΣΕΠ εννοώ).
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:45:03 »

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 09:17:52 pm »
npanag μπορείς να δώσεις τα ονόματα?
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2008, 12:45:16 pm »
Η επεξεργασία που έχω κάνει είναι στο Excel, με βάση τον τελευταίο Ενιαίο Πίνακα, τις 3 πρώτες φάσεις αναπληρωτών, ημερομηνίες έναρξης τις 1/9/2008, 8/9/2008 και 11/9/2008 και ημερομηνία λήξης 21/6/2009.

Τώρα, επειδή ουσιαστικά πρόκειται για τον πίνακα διοριστέων του 40%, των 24 και 30 μηνών, που θα οριστικοποιηθεί τον Ιούλη του 2009, σκέφτομαι ότι ίσως είναι καλύτερα να μην ανεβάσω τα ονόματα στο φόρουμ, αλλά, αν έχεις κάποια e-mail διεύθυνση, να στείλω το αρχείο σε σένα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)