0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και ενα τελευταιο.Μηπως ξερετε ποσο πληρωνουν την ωρα στα ΣΔΕ?Γενικα,αξιζει?
Στα ΣΔΕ δεν τίθεται το θέμα αν αξίζει να εργαστείς από οικονομικής πλευράς ή για να πάρεις δυο ή τρια μόρια. Δεν λέω, καλά είναι τα μόρια αλλά πρέπει να έχεις ψυχή να δώσεις για να αποκομίσεις γνώσεις αλλά κυρίως εμπειρίες ζωής. Δεν πας, κάνεις το ωράριο σου και τέλος. Η τάξη είναι ένα μωσαικό ανθρώπων,πρώην χρήστες με μετανάστες, αποφυλακισμένοι με νοικοκυρές, ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες,άνθρωποι που παλεύουν για ομαλή κοινωνική ένταξη. Αν μπορείς να βοηθήσεις έστω και στο ελάχιστο αξίζει, αν το κάνεις μόνο για τα μόρια θα σου φανεί αγγαρεία. Συγνώμη για το κήρυγμα αλλά εγώ θεωρώ ότι έγινα καλύτερος άνθρωπος στο ΣΔΕ που εργάζομαι.
Παράθεση από: TOX στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 09:26:35 pmΚαι ενα τελευταιο.Μηπως ξερετε ποσο πληρωνουν την ωρα στα ΣΔΕ?Γενικα,αξιζει?Καλημέρα.Ναι τα μαθήματα είναι απογευματινά 4:30-8:30.Πληρώνουν όσο και τους ωρομίσθιους δηλαδή 9 ευρώ περίπου καθαρά.Γενικά δεν ξέρω αν αξίζει κι εγώ φέτος θα πάω πρώτη φορά.Αν πάρω τα μόρια για τον πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίων τότε θεωρώ οτι αξίζει.
Παράθεση από: emel+3 στις Σεπτεμβρίου 27, 2008, 11:02:00 amΠαράθεση από: TOX στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 09:26:35 pmΚαι ενα τελευταιο.Μηπως ξερετε ποσο πληρωνουν την ωρα στα ΣΔΕ?Γενικα,αξιζει?Καλημέρα.Ναι τα μαθήματα είναι απογευματινά 4:30-8:30.Πληρώνουν όσο και τους ωρομίσθιους δηλαδή 9 ευρώ περίπου καθαρά.Γενικά δεν ξέρω αν αξίζει κι εγώ φέτος θα πάω πρώτη φορά.Αν πάρω τα μόρια για τον πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίων τότε θεωρώ οτι αξίζει.τοσα παιρνουν οι ωρομισθιοι? νομιζα οτι παιρνουν καπου 7,5 καθαρα???
Παράθεση από: catwoman2 στις Σεπτεμβρίου 27, 2008, 02:40:04 pm.Πληρώνουν όσο και τους ωρομίσθιους δηλαδή 9 ευρώ περίπου καθαρά.Γενικά δεν ξέρω αν αξίζει κι εγώ φέτος θα πάω πρώτη φορά.Αν πάρω τα μόρια για τον πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίων τότε θεωρώ οτι αξίζει.τοσα παιρνουν οι ωρομισθιοι? νομιζα οτι παιρνουν καπου 7,5 καθαρα???
.Πληρώνουν όσο και τους ωρομίσθιους δηλαδή 9 ευρώ περίπου καθαρά.Γενικά δεν ξέρω αν αξίζει κι εγώ φέτος θα πάω πρώτη φορά.Αν πάρω τα μόρια για τον πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίων τότε θεωρώ οτι αξίζει.
Ωραία.
Παράθεση από: psira στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 02:53:52 pmΩραία.
Παράθεση από: domenica στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 03:44:19 pmΠαράθεση από: psira στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 02:53:52 pmΩραία.