0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα πρέπει να δημιουργηθούν τα τμήματα στα σχολεία.
κι εγώ την ίδια πληροφ έχω...εν τω μεταξύ τα χουν δει όλα τα πιτσιρίκια!! εκει που άλλες χρονιές περνούσαν δύο εβδομ ν αρχίσουν μαθηματα τώρα την πρώτη μέρα πήραν βιβλία κ πρόγραμμα κ τη δευτερη μαθήματα!! να λέμε κ τα καλά...
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 13, 2008, 05:00:47 amΑπό το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα πρέπει να δημιουργηθούν τα τμήματα στα σχολεία.Οι δευτεροβάθμιες πότε θα έχουν τις ώρες των τμημάτων? Πότε θα αρχίσουν να καλούν για ΠΔΣ?Θα έχουν προλάβει να ετοιμάσουν τους πίνακες τους?
αυτο το "παιρνουν" με εψιλον στον τιτλο βγαζει ματι!
ναι αλλά η παραπάνω εγκύκλιος αναφέρεται στην πδσ και μιλάει για 11 ώρες. έχει κανείς την εγκύκλιο που την αναιρεί ή άλλη δ/νση προσλαμβάνει με 11 ωρες πλαφόν και άλλη με 10 ωρες. μπορεί να ισχύει η φράση "δύο μέτρα και δύο σταθμά";
Παιδιά εγώ άκουσα ότι φέτος πρώτα θα πάρουν ΠΔΣ όσοι έχουν μειωμένο ωράριο για να συμπληρώσουν τις ώρες τους και μετά θα καλέσουν εάν και εφόσον χρειαστούν αδιόριστους. Με συναδέλφους που μίλησα μου είπαν ότι αυτό σημαίνει την αποδυνάμωση του προγράμματος, καθώς κανένας μόνιμος δε θα προτρέψει τα παιδιά για την πρόσθετη, χωρίς να έχει οικονομικό κέρδος,με αποτέλεσμα τη σταδιακή κατάργηση του. Από φέτος το πρόγραμμα δεν χρηματοδοτείται από Ε.Ε αλλά από το κράτος και στόχος είναι η μείωση των ωρών άρα και των χρημάτων που θα ξοδευτούν. Έχει ακούσει κανείς κάτι???
Παράθεση από: filolosof στις Σεπτεμβρίου 13, 2008, 01:04:29 pmΠαιδιά εγώ άκουσα ότι φέτος πρώτα θα πάρουν ΠΔΣ όσοι έχουν μειωμένο ωράριο για να συμπληρώσουν τις ώρες τους και μετά θα καλέσουν εάν και εφόσον χρειαστούν αδιόριστους. Με συναδέλφους που μίλησα μου είπαν ότι αυτό σημαίνει την αποδυνάμωση του προγράμματος, καθώς κανένας μόνιμος δε θα προτρέψει τα παιδιά για την πρόσθετη, χωρίς να έχει οικονομικό κέρδος,με αποτέλεσμα τη σταδιακή κατάργηση του. Από φέτος το πρόγραμμα δεν χρηματοδοτείται από Ε.Ε αλλά από το κράτος και στόχος είναι η μείωση των ωρών άρα και των χρημάτων που θα ξοδευτούν. Έχει ακούσει κανείς κάτι???Έχει ακούσει κανείς κάτι ή είναι κάτι που διαδόθηκε τοπικά και δεν έχει ισχύ? Αν ξέρει κανείς κάτι ας απαντήσει...