0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε τι ΜΚ είσαι τώρα;
(Ασχετο) Nαταλί....χωρις να παίξετε μπάλα....πήρατε τους βαθμούς!!!!....ως πότε θα σας πάει έτσι?? Έχετε ακόμα ψωμάκια μέχρι το ΜΚ1? Πάντως εγώ είμαι στο 9 και τώρα παίρνω το 8....αλλά θα ήθελα να είμαι στο 18.
η μπάλα όντως χάθηκε.και θα βρεθεί στα διχτια του ΠΑΟΚ .αδέρφια σας αγαπάμε αλλά ........θέλουμε το τόπι στα δίχτια σας
Το χαρτί εμένα είχε έρθει 10/1/2006 στο σχολείο και έλεγε πως χορηγούμε ΜΚ17 στην...από 19/12/2006! Κι εγώ ήξερα πως τον 1ο χρόνο αλλάζεις και μετά κάθε 2 αλλά εμέ΄να(και σε άλλες κοπέλες) ήρθε νωρίτερα!
Παράθεση από: Ναταλί στις Σεπτεμβρίου 12, 2008, 11:50:19 pmΤο χαρτί εμένα είχε έρθει 10/1/2006 στο σχολείο και έλεγε πως χορηγούμε ΜΚ17 στην...από 19/12/2006! Κι εγώ ήξερα πως τον 1ο χρόνο αλλάζεις και μετά κάθε 2 αλλά εμέ΄να(και σε άλλες κοπέλες) ήρθε νωρίτερα! Οκ, το βρήκα. Αυτό έγινε τη δεύτερη χρονιά που δούλεψες σαν αναπληρώτρια και αφού είχες καταθέσει την προϋπηρεσία σου της πρώτης χρονιάς, τους 8 μήνες και κάτι μέρες δηλαδή. ΜΚ άλλαξες στις 19/12/06 αφού τότε συμπλήρωσες τους 12 μήνες. Δεν είναι καθόλου παράξενο. (Προφανώς το χαρτί ήρθε 10/1/2007 στο σχολείο σου.)
α ρε σκόκο με την ευκαιρία που έχασες.παραλίγο το διπλό μεσα στη τούμπα
Οι ώρες στο ΤΕΙ και στα δημόσια ΙΕΚ υπολογίζονται στο ΜΚ του αναπληρωτή.Η εργασία σε δημόσια υπηρεσία όχι.