*

Αποστολέας Θέμα: πρόβλημα με το σχολείο..  (Αναγνώστηκε 5083 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος etsi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
πρόβλημα με το σχολείο..
« στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 07:27:25 pm »
Καλησπέρα σε όλους..Πηγα σε ένα γυμνάσιο με 18 ώρες μάθημα και τρεις ώρες υπεύθυνος εργαστηρίου.Ο διευθυντής μου είπε ότι τις ώρες που θα έχω ελεύθερες θα κάνω και γραμματεία αλλά μου φόρτωσε και το πρόγραμμα ΕΠΑΦΟΣ να το δουλεύω.Του είπα ότι δεν προλαβαίνω να τα κάνω όλα αυτά…!!και μου απάντησε ότι θα είμαι στο σχολείο από τις 8 μέχρι τις 2 κάθε μέρα.Μου έκανε έτσι το πρόγραμμα ώστε να βρίσκομαι όλη μέρα στο σχολείο.

είμαι καθηγητής πληροφορικής..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: πρόβλημα με το σχολείο..
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:55:23 »

Αποσυνδεδεμένος bourdouvitsa

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 07:34:32 pm »
Το πρόγραμμά σου έχει συμπληρωθεί με το εργαστήριο. Δεν μπορεί να σε πιέσει για γραμματιακή υποστήριξη. Τον ΕΠΑΦΟ τον χειρίζεται συνήθως ο καθηγητής Πληροφορικής στα πλαίσια των διαφορων εργασιών που αναλαμβάνουν όλοι οι καθηγητές του συλλόγου.
Αν κρατάει όλους απο τις 8 μέχρι τις 2 τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιατί στηρίζεται στον Δημοσιουπαλληλικό Κώδικα. Αν όμως το κάνει μόνο σε σένα σίγουρα υπάρχουν τρόποι.

Αποσυνδεδεμένος giotamike

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 07:49:21 pm »
Εσύ bourdouvitsa, τώρα που είσαι Διευθύντρια, τους κρατάς όλους έως τις 2?
Η διαφορά της ιδιοφυίας από τη βλακεία είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια.

Αποσυνδεδεμένος Ανετος

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 07:54:32 pm »
Καλησπέρα σε όλους..Πηγα σε ένα γυμνάσιο με 18 ώρες μάθημα και τρεις ώρες υπεύθυνος εργαστηρίου.Ο διευθυντής μου είπε ότι τις ώρες που θα έχω ελεύθερες θα κάνω και γραμματεία αλλά μου φόρτωσε και το πρόγραμμα ΕΠΑΦΟΣ να το δουλεύω.Του είπα ότι δεν προλαβαίνω να τα κάνω όλα αυτά…!!και μου απάντησε ότι θα είμαι στο σχολείο από τις 8 μέχρι τις 2 κάθε μέρα.Μου έκανε έτσι το πρόγραμμα ώστε να βρίσκομαι όλη μέρα στο σχολείο.

δεν καταλαβα δηλαδη τι ωρα θες να φευγεις;αντι να πεις και ευχαριστω.ωραια νοοτροπια εχεις,τουλαχιστον κρατα την για τον εαυτο σου και μην προκαλεις το δημοσιο αισθημα.κανουμε 40 και 50 ωρες /εβδομαδα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:55:23 »

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 07:59:38 pm »

[/quote]
δεν καταλαβα δηλαδη τι ωρα θες να φευγεις;αντι να πεις και ευχαριστω.ωραια νοοτροπια εχεις,τουλαχιστον κρατα την για τον εαυτο σου και μην προκαλεις το δημοσιο αισθημα.κανουμε 40 και 50 ωρες /εβδομαδα
[/quote]
Εσένα φίλε μου θα σου άρεσε να πληρωνόσουν για 30 από τις 40 ώρες που δουλεύεις?

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 08:09:44 pm »
[δεν καταλαβα δηλαδη τι ωρα θες να φευγεις;αντι να πεις και ευχαριστω.ωραια νοοτροπια εχεις,τουλαχιστον κρατα την για τον εαυτο σου και μην προκαλεις το δημοσιο αισθημα.κανουμε 40 και 50 ωρες /εβδομαδα
[/quote

κ εσενα τι σε νοιαζει;σε σχολειο δουλευεις και εισαι 8-2 και σ αρεσει;

Αποσυνδεδεμένος Ανετος

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 08:15:02 pm »
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ο υπολοιπος κοσμος δεν δουλευει 8 ωρες δηλαδη;

Αποσυνδεδεμένος pe06

• Έμπειρο μέλος
  • "Η διδασκαλία σπάνια ταυτίζεται με τη μάθηση..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 08:26:00 pm »
(Γιατί μυρίζομαι ότι η κουβέντα πάει πάλι στους τεμπέληδες του δημοσίου που δείχνουν αλαζονική αχαριστία???)

Η bourdouvitsa πάντως σου απάντησε σχετικά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις κατά πόσο αυτό εφαρμόζεται σε όλους σας ή μόνο σε σένα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 08:29:32 pm από pe06 »

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 08:29:09 pm »
γιατι ανετε δεν ανοιγεις ενα θεμα που ολοι θα βριζουν τους εκπαιδευτικους που δουλευουν λιγο;;θα εκτονωθεις κιολας ετσι! ;)

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 08:39:29 pm »
Παιδια ειναι μονιμος ο ανθρωπος!!! ??? Δηλαδη τι να του χαρισουν? δεν καταλαβαινω... κανονικα ολοι οι μονιμοι - με ελαχιστες εξαιρεσεις - υποχρεουται να εχουν αυτο τοωραριο. Αλλο το οτι οι πιο πολλοι με διαφορους τροπους την σκαπουλαρουν.
γνωμη μου ειναι να πας με τα νερα του διοτι πιθανον να ηθελε να σε ψαρωσει και να σου δειξει οτι ετσι πρεπει να γινετε. Με το χρονο θα χαλαρωσουν τα πραγματα. Μιλα και σε αλλους συναδελφους και ζητα βοηθεια αν βλεπεις οτι δεν προλαβαινεις.... 
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 08:42:17 pm »
δε συμφωνω.πρεπει να τηρουνται τα ιδια για όλους. στο στρατο ειμαστε;

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 09:47:01 pm »
ο υπολοιπος κοσμος δεν δουλευει 8 ωρες δηλαδη;
O καθηγητής παρακαλώ γυρίζει στο σπίτι του και δουλεύει το λιγότερο ένα τετράωρο την ημέρα για να ετοιμάσει τα επόμενα μαθήματα και να φτιάξει σημειώσεις  και να διορθώσει και να διαβάσει για να είναι καταρτισμένος ιδίως οι φιλόλογοι που έχουν 500 διαφορετικά μαθήματα....

Wizard

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2008, 11:16:48 pm »

O Υπεύθυνος Σ.Ε.Π.Ε.Η.Υ απαλλάσσεται από κάθε εξωδιδακτική εργασία, εκτός των εφημεριών.
http://users.sch.gr/vandr/files/epilogi_sepehy.pdf

Τραβάς το σκοινί όσο θέλεις. Ειδικά αν είσαι ο μόνος που θα ανοίγεις και θα κλείνεις το σχολείο...

Αποσυνδεδεμένος ptsiotakis

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Τώρα, ξεκίνησε...
    • Προφίλ
    • ΑΕΠΠ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2008, 08:38:25 am »
Δεν είσαι υποχρεωμένος να αναλάβεις τον ΕΠΑΦΟ αφού είσαι υπεύθυνος εργαστηρίου. Φυσικά για λόγους καλής θελήσεως μπορείς να το κάνεις. Θα ζητήσεις απο το διευθυντή, να ορίσει και τουλάχιστον 2 άτομα που θα σε βοηθήσουν στην καταχώρηση (βαθμολογίες τετραμήνων) όταν θα γίνει (2 φορές το χρόνο). Αν το σχολείο χρησιμοποιεί το Νέστορα για καταχώρηση και απουσιών, θα δώσεις άκυρο (μιας και ο διευθυντής το βλέπει λίγο στρατιωτικά) και θα πεις πως είναι υπερβολική δουλειά, να το κάνουν οι υπεύθυνοι τμημάτων (που έτσι κι αλλιώς έχουν αυτήν τη δουλειά) και να συνεπικουρείς - κρατάς backup. Να θυμάσαι πως ο διεθυντής θα είναι άλλα 3 χρόνια εκεί και καλό είναι να ξεκαθαριστούν τα πράγματα.

Για να σε θέλει όλη τη μέρα εκεί, σημαίνει πως θέλει να κοιτάς email και να δακτυλογραφείς έγγραφα. Αυτή τη γραμματειακή δουλειά δεν είσαι σε καμιά περίπτωση υποχρεωμένος να την ασκήσεις. Έχεις προσληφθεί ως καθηγητής και το καθήκον σου είναι η διδασκαλία.

Άλλο τι θέλεις να αναλάβεις και άλλο τι πρέπει...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 14, 2008, 08:40:52 am από ptsiotakis »
Με ειλικρινή εκτίμηση,
Tσιωτάκης Παναγιώτης
http://users.kor.sch.gr/ptsiotakis

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182620