0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κ εγώ λίγο παραπάνω γι'αυτό μου έκανε εντύπωση.και έχω βάλει ΝΑΙ σε όλα!ΜΑΝΝΙ θυμάμαι πέρισυ την επικοινωνία που είχαμε για την ωρομισθία...Λες να μας φέρει γούρι και φέτος για αναπλήρωση;;;
Προς αποφυγή συγχύσεων: τελευταίος μη 3τεκνος Γ φάσης, Σισμανίδου Χ. με 20,499 μόρια.Kozzi, καλή η Εύβοια και η παρέα σου, αλλά καίγομαι για τα μόρια των δυσπρόσιτων, εξού κι ετοιμάζομαι να εγκαταλείψω γυναίκα και παιδιά.
Η ενημέρωση της Α
Και οι άρχοντες έσονται δούλοι...ΙδωμενΣε σχολείο σε τοποθέτησαν;Ή θα σε αποσπάσουν στον Π.Σ Χαλκίδας( , για την οργάνωση των εκεί οπαδών;
H Δ φάση θα προηγηθεί του θανατηφόρου κτυπήματος του θεού Αρη;Kozzi τι λες;Να φοβάσαι τους λαβωμένους θεούς.
παιδια να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει? τα δυσπροσιτα πως τα δηλωνουμε? καποιος που λεει ναι σε ολα δηλωνει ετσι και δυσπροσιτα η υπαρχει καποια αλλη λιστα? επισης τα μορια ειναι διπλα?
Παράθεση από: zizoulis στις Σεπτεμβρίου 23, 2008, 03:24:51 pmπαιδια να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει? τα δυσπροσιτα πως τα δηλωνουμε? καποιος που λεει ναι σε ολα δηλωνει ετσι και δυσπροσιτα η υπαρχει καποια αλλη λιστα? επισης τα μορια ειναι διπλα?αν μπορει καποιος να μου απαντησει please...