0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 23, 2008, 09:18:26 amElectra, με θέση 100+ μετά την Γ φάση, μην απογοητεύσαι, αναπληρώτρια θα φύγεις φέτος. Δεν μπορεί να μην πάρει 150 ΠΕ02 ακόμη , μέχρι το τέλος της χρονιάς.Κozzi, ελπίζω να μη γειτονέψουμε, ως αναπληρωτές, αν και είσαι Παοκτζής με χιούμορ, πράγμα δυσεύρετο κι ευπρόσδεκτο. Οι επιλογές μου είναι περισσότερο "δυσπρόσιτες".Νέα για τη Δ φάση;Η κυρα-ΠΕΑ τι λέει;...η κυρα ΠΕΑ εχει τρεχαματα με τις εκλογες της...παντως οι μη τριτεκνοι που εφυγαν στις 17 σεπτεμβρη εφτασαν μεχρι το 19,12 στον πινακα......και μη λες δυσευρετο - θα εκπλαγεις οσο πιο πολλους γνωρισεις!!!ευρηματικοτητα, αυτοσαρκασμος, χιουμορ ειναι βασικα συστατικα καθε θιασωτη της λαοφιλεστερης ομαδας......λες το κουτακι "ναι σε ολα" να σε οδηγησει στα σοκακια της βορειας ευβοιας?θα σε θεωρουσα τυχερο αν συνεβαινε...θα ειχε ενδιαφερον να βλεπουμε παρεα ορισμενα ματς...τσιπουρακι, μεζε, καζουρα...θα φωναξουμε και το stratilio κι οπως συμφωνησαμε προχτες: καθε διπλο οσφπ και παοκ θα σημαινει και μονιμοποιηση μιας φασης αναπληρωτων!
Electra, με θέση 100+ μετά την Γ φάση, μην απογοητεύσαι, αναπληρώτρια θα φύγεις φέτος. Δεν μπορεί να μην πάρει 150 ΠΕ02 ακόμη , μέχρι το τέλος της χρονιάς.Κozzi, ελπίζω να μη γειτονέψουμε, ως αναπληρωτές, αν και είσαι Παοκτζής με χιούμορ, πράγμα δυσεύρετο κι ευπρόσδεκτο. Οι επιλογές μου είναι περισσότερο "δυσπρόσιτες".Νέα για τη Δ φάση;Η κυρα-ΠΕΑ τι λέει;
μεχρι 19,12 πε02 εννοεις? γιατι νομιζω οτι πηρε εως 20,5.
Παράθεση από: zizoulis στις Σεπτεμβρίου 23, 2008, 11:56:38 amμεχρι 19,12 πε02 εννοεις? γιατι νομιζω οτι πηρε εως 20,5. zoirouli zizouli μάλλον ο kozzi 1 θα έχει υπολογιστή περήφανο σαν το δικό μου! το vikoulaki έχει κάνει καλό πίνακα με τις βάσεις αναπληρωτών σε προηγούμενες σελίδες σ' αυτό το θέμα
ΠΕ02 19,123 εννοείς τρίτεκνος ή μη;
μπορεί να έχεις 19,4 αλλά να μην έχεις βάλει το μαγικό κουτάκι οπότε δικαιολογείται....