*

Αποστολέας Θέμα: Δ' Φάση Αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 67691 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panos01

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Δ' Φάση Αναπληρωτών
« Απάντηση #266 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 03:56:59 pm »
Στα παλιά τους τα παπούτσια η εικόνα τους φίλε μου Τειρεσία. Απλά κατάλαβαν ότι μετράνε μέρες και ότι αυτοδυναμία ή και κυβέρνηση δύσκολο να ξαναδούν οπότε στα παλιά τους τα παπούτσια οι αγωνίες οι δικές σου και το κάθε εκπαιδευτικού. Απλά πιθανώς το μόνο που κοιτάνε είναι να εξασφαλίσουν κανέναν γιο, εγγονό ή ανηψιό...με σένα και με μένα θα ασχολούνται;
Όλα σου καλά, μα ζητάς πολλά
δεν είναι πάντα Κυριακή
αχ και νάχαμε, ίντα νάχαμε
δυο καρύδια και μια ρακή

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:44:18 »

Αποσυνδεδεμένος χριστινα

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 04:03:16 pm »
καλησπερα!
ρε παιδια εχει κανεισ ιδεα για λειτουργικα κενα σε θεσσαλονικη?ή γενικα που μπορουμε να δουμε κατι?

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 04:08:37 pm »
Στα παλιά τους τα παπούτσια η εικόνα τους φίλε μου Τειρεσία. Απλά κατάλαβαν ότι μετράνε μέρες και ότι αυτοδυναμία ή και κυβέρνηση δύσκολο να ξαναδούν οπότε στα παλιά τους τα παπούτσια οι αγωνίες οι δικές σου και το κάθε εκπαιδευτικού. Απλά πιθανώς το μόνο που κοιτάνε είναι να εξασφαλίσουν κανέναν γιο, εγγονό ή ανηψιό...με σένα και με μένα θα ασχολούνται;

με κουδουνίστρες πλαστικές, όμορφες κ χρωματιστές με νανουρίσανε
κ τα ματάκια τα μικρά είδαν του κόσμου τα αγαθά κ συμφωνήσανε..
ηταν το κλάμα μου μουντο σαν κάτι ναθελα να πω μα δε με νιώσανε
μια λυπημένη αναπνοή για την π..... τη ζωή που με χρεώσανε..

άντε στην υγειά μας!! Αγάπη πότε θα κατέβεις να πάμε να τα πιούμε στου Πάνου;; εγω τα χριστούγεννα σε περιμένω!!

Αποσυνδεδεμένος teiresias

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 04:11:49 pm »

Θα συμφωνήσω απόλυτα, ιδίως στο σημείο περί αυτοδυναμίας... Μετά από τόσο καλή δουλειά στο να μας σπάνε τα ...ίδια ας μην μπουν στον κόπο να μας τάξουν και να μας παραμυθιάσουν προεκλογικώς.

Θα συμφωνήσω και με την επιλογή τραγουδιού από την Georgia S. Λατρεύω την Κρήτη και τον Μπικάκη με τα υπέροχα τραγούδια του!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:44:18 »

Αποσυνδεδεμένος panos01

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 04:17:34 pm »
Ωραία. Γιωργία η ρακοφονιάς νουμερο2 μεγαλώνει το κλαμπ!!!! Αναμένω!

Τειρεσία αυτά που συμβαίνουν σ' εμάς ούτε στους στρατιωτικούς δεν τα κάνουν!!!! Πως ρε τεράστια υπουργάρα μας στα καλά καθούμενα Δευτεριάτικα π.χ. βγάζεις στο ιντερνετ τους διορισμούς χωρίς καμιά προειδοποίηση; Και ο άλλος π.χ. από τον Έβρο με το καφεδάκι στο γραφείο και την τσίμπλα στο μάτι βλέπει "Κυκλάδες"!!! Πως του τα φέρνεις τα πάνω-κάτω στα καλά καθούμενα; Ούτε ζώα να είμασταν. Κα μετά μιλάνε οι απαράδεκτοι για ποιότητα παιδείας. Δεν μας χ.... ρε Νταλάρα!!!
δεν είναι πάντα Κυριακή
δυο καρύδια και μια ρακή

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 04:19:44 pm »

κρασί έχεις;;; γιατί το προτιμω απο τις ρακές..... :)

Αποσυνδεδεμένος panos01

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 04:21:50 pm »

κρασί έχεις;;; γιατί το προτιμω απο τις ρακές..... :)

Μα φυσικαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εννοείται!!!!!
δεν είναι πάντα Κυριακή
δυο καρύδια και μια ρακή

repa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #273 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 04:22:40 pm »
Επιμένω ότι είναι απαράδεκτο να καθόμαστε και να προσπαθούμε να μαντέψουμε το τι μέλλει γενέσθαι.
Ειλικρινά λίγο απέχω απ’ το να μασήσω φύλλα δάφνης μπας και κατορθώσω να δω τα μελλούμενα... 
Mην ανησυχείς κι αυτοί το ίδιο κάνουν....

Ενδιαφέρουσα άποψη, πιστεύεις δηλαδή ότι λίγο πριν την Δ' φάση δεν ξέρουν στο υπουργείο πότε θα πάρουν τους αναπληρωτές και κυρίως πόσοι θα είναι αυτοί;
Kρατάω την πρόταση 'ενδιαφέρουσα άποψη' ως ανεξάρτητη πρόταση από αυτό που επεξηγείς στη συνέχεια.
Νομίζω ότι οι υπάλληλοι στο υπουργείο ό,τι (γεια σου εκπαιδευτικάρα vifo!) νεώτερο ξέρουν το μαθαίνουν τελευταία στιγμή.Τώρα ότι το υπουργείο μπορεί άνετα να μας ενημερώσει εξαρχής για τον αριθμό των αναπληρωτών αυτό είναι σίγουρο
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 04:25:16 pm από e-liza »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 04:33:00 pm »
e-liza όπως καταλαβαίνεις καμία μα καμία αντίρρηση δεν έχω ως προς αυτά που λες, όσα γράφω έχουν ως μόνο αποδέκτη το Υπουργείο Ταλαιπωρίας (και παρεμπιπτόντως Παιδείας) το οποίο όπως καταλαβαίνεις με έχει εκνευρίσει τα μέγιστα.

Είναι πράγματι τραγικό να έχουν την απαίτηση να τρέξουμε εντός τριών ημερών από τον Έβρο στις Κυκλάδες και γι' αυτό πιστεύω ότι πρέπει να τους τα πούμε "κομψά" και ας μην καταλάβουν ποτέ... Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν έρθουν οι εκλογές θα πάρουν το μήνυμα πεντακάθαρο και τότε ίσως καταλάβουν.

panos01 και εγώ πίνω ρακές και πιστεψέ με έχω πιει πολλές μιας και έχω ζήσει αρκετό καιρό στην Κρήτη!

Αποσυνδεδεμένος panos01

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 04:42:26 pm »
Τειρεσίας: 3ος επίδοξος ρακοφονιάς...Θα κάνουμε καλό πρωτάθλημα!!!

Φίλε Τειρεσία, άντε και καλούν τελευταία στιγμή κάποιον από έβρο για κυκλάδες. Σύμφωνοι. Γιατί όμως οι στρατιωτικοί να έχουν διευκολύνσεις με κατοικία και εμείς όχι; Στο κάτω-κάτω ο στρατιωτικός μετακομίζει με ευρά στην τσέπη. Ο εκπαιδευτικός όμως που διορίζεται πρώτη φορά ωρομίσθιος; Τόσο δύσκολο να κατασκευάσουν ανάλογα διαμερισματακια και να πουν, ωραία φίλε σε κουβαλήσαμε εδώ. Μπορείς να κάτσεις π.χ. 15 μέρες μέχρι να βρεις τουλάχιστον ένα σπίτι μη σε γδέρνουν τα ξενοδοχεία ούτε σε ξένη πόλη να ψάχνεις καλά ξημερώματα που διάολο να αφήνεις βαλίτσες, να πλυθείς, να ξεκουραστείς. Είναι όμως που η παιδεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Πιστεύω όμως πως από κοινού κάποια πράγματα πεέπει να τα διεκδικήσει ο κλάδος
δεν είναι πάντα Κυριακή
δυο καρύδια και μια ρακή

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 04:53:27 pm »
Τα πράγματα βαίνουν καλώς, η παιδεία ήταν και παραμένει η βασική προτεραιότητα των κυβερνήσεων γι' αυτό και ο κλάδος μας δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Ουπς, συγνώμη νόμιζα ότι ήμουν Σουηδός.
Αμ δεν είμαι, Έλληνας είμαι γι' αυτό και οφείλω να ζητώ τα αυτονόητα. Έλληνας, πολίτης μιας χώρας αξιώσεων με προσπάθεις μηδενικών αποδόσεων.

panos01, έχεις όχι μόνο δίκιο αλλά σε βρίσκω και  πολύ μπροστά από την εποχή σου. Συζητάς τώρα τα κετημένα των Ελλήνων του μέλλοντος, των Ελλήνων του 2821, τότε που οι εκπαιδευτικοί θα συντονιστούν και θα διεκδικήσουν από κοινού τα "υπερβολικά" αυτά που ζητούν για να κάνει ο κλάδος μας ένα βήμα μπροστά.

Με λίγη ρακή σου υπόσχομαι ότι μπορώ να βρω αρκετές ευφάνταστες λύσεις για τα προβλήματά μας!

Αποσυνδεδεμένος panos01

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 05:05:22 pm »
Τα πράγματα βαίνουν καλώς, η παιδεία ήταν και παραμένει η βασική προτεραιότητα των κυβερνήσεων γι' αυτό και ο κλάδος μας δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Ουπς, συγνώμη νόμιζα ότι ήμουν Σουηδός.
Αμ δεν είμαι, Έλληνας είμαι γι' αυτό και οφείλω να ζητώ τα αυτονόητα. Έλληνας, πολίτης μιας χώρας αξιώσεων με προσπάθεις μηδενικών αποδόσεων.

panos01, έχεις όχι μόνο δίκιο αλλά σε βρίσκω και  πολύ μπροστά από την εποχή σου. Συζητάς τώρα τα κετημένα των Ελλήνων του μέλλοντος, των Ελλήνων του 2821, τότε που οι εκπαιδευτικοί θα συντονιστούν και θα διεκδικήσουν από κοινού τα "υπερβολικά" αυτά που ζητούν για να κάνει ο κλάδος μας ένα βήμα μπροστά.

Με λίγη ρακή σου υπόσχομαι ότι μπορώ να βρω αρκετές ευφάνταστες λύσεις για τα προβλήματά μας!

Δεκτή η πρόκλησή σου Τειρεσία!!!! Καιρός για μεθυσμένα σχέδια!!!!
δεν είναι πάντα Κυριακή
δυο καρύδια και μια ρακή

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 06:33:11 pm »
Δεκτή η πρόκλησή σου Τειρεσία!!!! Καιρός για μεθυσμένα σχέδια!!!!
[/quote]

Επανέρχομαι και σου προτείνω εναλλακτικά να βρεθούμε στο Υπουργείο Ταλαιπωρίας και να τους δείξουμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος, που λέει και ο παππούς μου.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να βρεθεί λύση αν δε διεκδικήσουμε δυναμικά τα αιτήματά μας και για να φτάσουμε σε αυτή τη διεκδίκηση θαρρώ πως δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε πολύ ακόμα...

Υ.Γ. Επειδή η ερώτηση "πόσα απίδια βάζει ο σάκος" είναι ένας γρίφος για πολλές γυναίκες, η απάντηση είναι απλή, μόλις δύο. Μιας και δε μιλάμε για αχλάδια... όπως μιλούσαν τότε που πρωτοεμφανίστηκε αυτή η πρωτότυπη απειλή.

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2008, 07:04:11 pm »
Εχεις δίκιο...Αν δεν εμφανιστούμε δυναμικά στο υπουργείο , τίποτα δεν πρόκειται  να γίνει... Όλοι εκεί μέσα έχουν βολευτεί και δε νοιάζονται για εμάς που είμαστε στην ουρά ...
Πάντως αύριο θα πάρω τηλ στο υπουργείο,θα σας ενημερώσω και μετά θα πάω για μάθημα..Ελπίζω επιστρέφοντας να έχετε εσείς περισσότερα νέα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182743
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)