0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα παλιά τους τα παπούτσια η εικόνα τους φίλε μου Τειρεσία. Απλά κατάλαβαν ότι μετράνε μέρες και ότι αυτοδυναμία ή και κυβέρνηση δύσκολο να ξαναδούν οπότε στα παλιά τους τα παπούτσια οι αγωνίες οι δικές σου και το κάθε εκπαιδευτικού. Απλά πιθανώς το μόνο που κοιτάνε είναι να εξασφαλίσουν κανέναν γιο, εγγονό ή ανηψιό...με σένα και με μένα θα ασχολούνται;
Ωραία. Γιωργία η ρακοφονιάς νουμερο2 μεγαλώνει το κλαμπ!!!! Αναμένω!
Παράθεση από: panos01 στις Σεπτεμβρίου 28, 2008, 04:17:34 pmΩραία. Γιωργία η ρακοφονιάς νουμερο2 μεγαλώνει το κλαμπ!!!! Αναμένω!κρασί έχεις;;; γιατί το προτιμω απο τις ρακές.....
Παράθεση από: e-liza στις Σεπτεμβρίου 28, 2008, 03:45:03 pmΠαράθεση από: teiresias στις Σεπτεμβρίου 28, 2008, 02:57:36 pmΕπιμένω ότι είναι απαράδεκτο να καθόμαστε και να προσπαθούμε να μαντέψουμε το τι μέλλει γενέσθαι. Ειλικρινά λίγο απέχω απ’ το να μασήσω φύλλα δάφνης μπας και κατορθώσω να δω τα μελλούμενα... Mην ανησυχείς κι αυτοί το ίδιο κάνουν....Ενδιαφέρουσα άποψη, πιστεύεις δηλαδή ότι λίγο πριν την Δ' φάση δεν ξέρουν στο υπουργείο πότε θα πάρουν τους αναπληρωτές και κυρίως πόσοι θα είναι αυτοί;
Παράθεση από: teiresias στις Σεπτεμβρίου 28, 2008, 02:57:36 pmΕπιμένω ότι είναι απαράδεκτο να καθόμαστε και να προσπαθούμε να μαντέψουμε το τι μέλλει γενέσθαι. Ειλικρινά λίγο απέχω απ’ το να μασήσω φύλλα δάφνης μπας και κατορθώσω να δω τα μελλούμενα... Mην ανησυχείς κι αυτοί το ίδιο κάνουν....
Επιμένω ότι είναι απαράδεκτο να καθόμαστε και να προσπαθούμε να μαντέψουμε το τι μέλλει γενέσθαι. Ειλικρινά λίγο απέχω απ’ το να μασήσω φύλλα δάφνης μπας και κατορθώσω να δω τα μελλούμενα...
Τα πράγματα βαίνουν καλώς, η παιδεία ήταν και παραμένει η βασική προτεραιότητα των κυβερνήσεων γι' αυτό και ο κλάδος μας δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ουπς, συγνώμη νόμιζα ότι ήμουν Σουηδός. Αμ δεν είμαι, Έλληνας είμαι γι' αυτό και οφείλω να ζητώ τα αυτονόητα. Έλληνας, πολίτης μιας χώρας αξιώσεων με προσπάθεις μηδενικών αποδόσεων. panos01, έχεις όχι μόνο δίκιο αλλά σε βρίσκω και πολύ μπροστά από την εποχή σου. Συζητάς τώρα τα κετημένα των Ελλήνων του μέλλοντος, των Ελλήνων του 2821, τότε που οι εκπαιδευτικοί θα συντονιστούν και θα διεκδικήσουν από κοινού τα "υπερβολικά" αυτά που ζητούν για να κάνει ο κλάδος μας ένα βήμα μπροστά. Με λίγη ρακή σου υπόσχομαι ότι μπορώ να βρω αρκετές ευφάνταστες λύσεις για τα προβλήματά μας!