0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα γιατι να μην ελπίζεις; Δεν ξερω αλλα εφοσον μενουν αλλες 3 φασεις και δεδομενου οτι βγηκαν τοοοσοι, οπως λενε, στην συνταξη, γιατι να μην παιζει;;Αληθεια, ποσους πηραν συνολικα περσι;;
δεν ελπιζω γιατι περυσι που πηραν 1210 πε02 στις 3 πρωτες φασεις ειχαν παρει πανω απο 1000 και μετα 50 και 20, 20, 20,10. πιστευω οτι απο την επομενη φαση θα ειναι μικροι οι αριθμοι. αλλωστε φετος διοριστηκαν μονιμοι περιπου 300 παραπανω απο περυσι.
Aristos2 διαβάζοντας το μην. σου είναι σαν κάποιος να περιέγραφε εμένα!Κ εγώ έμεινα εκτός διοριστέων για λιγότερο από σένα, κ γω άφησα φέτος φροντιστήρια μετά από 9 χρόνια(με μεγάλη μου χαρά και ανακούφιση!!) και τέλος κ εγώ περιμένω να με καλέσουν επιτέλους αναπληρώτρια...Αλλά μην απογοητεύεσαι τόσο...δεν υπάρχει πουθενά αλλού ευτυχία πέρα από τα μάτια κ το γέλιο των παιδιών(έχω 2 αλλελούδια) κ των αγαπημένων μας ανθρώπων...Όλα τα άλλα φέρνουν ικανοποίηση κ σίγουρα καλύτερες συνθήκες ζωής αλλά ευτυχία όχι...Και τελικά σκέφτομαι ότι ίσως κ καλύτερα που δεν ήμουν στους διοριστέους για να μην πάω μακριά από την οικογένειά μου αν διοριστώ τελικά μέσω πίνακα...Αυτά, καλημέρα κ θετική σκέψη!!