0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κανονικο ωραριο σε σχολεια σε χαλανδρι κα μαρουσι.
Παράθεση από: zizoulis στις Σεπτεμβρίου 20, 2008, 07:37:06 pmκανονικο ωραριο σε σχολεια σε χαλανδρι κα μαρουσι.Ξέρετε πόσους πήραν ωρομίσθιους ΠΕ02 στη
Όσοι αναπληρωτές ΠΕ02 κλήθηκαν με τις 3 προηγούμενες φάσεις ας ενημερώνουν κι εμάς που αγωνιούμε για την Δ', για τυχόν κενά που γνωρίζουν είτε στο νομό, είτε στο σχολείο τους, είτε οπουδήποτε.Μας ξεχάσατε παιδιά.Πάνε και τα διαρκείας του ΠΑΟΚ, πάνε και τα ούζα μετά μεζέ, πάνε και οι έγκυρες πληροφορίες...
Παράθεση από: MANNI στις Σεπτεμβρίου 20, 2008, 10:12:17 pmΠαράθεση από: zizoulis στις Σεπτεμβρίου 20, 2008, 07:37:06 pmκανονικο ωραριο σε σχολεια σε χαλανδρι κα μαρουσι.Ξέρετε πόσους πήραν ωρομίσθιους ΠΕ02 στη
Παιδιά εγώ ήμουνα στη Γ' φάση.Εύχομαι να είστε όλοι στην Δ' φάση.Δεν ξέρω αν τα καλύψουν με υπερωρίες ή με ωρομίσθιους, αλλά είδα χθες στη δευτεροβάθμια Δωδεκανήσου πως χρειάζονται 20 φιλολόγους, 15 μαθηματικούς και 7 φυσικούς.
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 20, 2008, 02:29:18 pmΌσοι αναπληρωτές ΠΕ02 κλήθηκαν με τις 3 προηγούμενες φάσεις ας ενημερώνουν κι εμάς που αγωνιούμε για την Δ', για τυχόν κενά που γνωρίζουν είτε στο νομό, είτε στο σχολείο τους, είτε οπουδήποτε.Μας ξεχάσατε παιδιά.Πάνε και τα διαρκείας του ΠΑΟΚ, πάνε και τα ούζα μετά μεζέ, πάνε και οι έγκυρες πληροφορίες...μη λες ετσι, αρρωστο γαβρακι...ειχαμε αγχωτικο ματς στην κομοτηνη, μεχρι να το κολλησει ο ζλαταν ειδαμε και παθαμε...δευτερα πρωι παρουσιαζομαι χαλκιδα, υπογραφω, μαθαινω τι παιζει με κενα και σου εχω πληρη αναφορα!τα ουζα μας περιμενουν σ ενα χωριο της Κω, εκει ειναι η adigone και ετοιμαζεται!αν δεν μπορεσει, θα τ απιουμε στις παραλιες της βορειας ευβοιας......το ρημα "ξεχνω" δε μας ταιριαζει...ειδικα οσους εχουμε περασει τετοιο λουκι...
τι εχετε να πειτε για καποιον που ειναι μονιμως επιτυχων στον ασεπ αλλα ποτε δεν πηγε αναπληρωτης; μαλλον τιποτα. γιατι ολοι βολευτηκατε με την πδς και τωρα δηλωνετε αυθεντιες. καλο βραδυ λοιπον.