0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά εγώ ήμουνα στη Γ' φάση.Εύχομαι να είστε όλοι στην Δ' φάση.Δεν ξέρω αν τα καλύψουν με υπερωρίες ή με ωρομίσθιους, αλλά είδα χθες στη δευτεροβάθμια Δωδεκανήσου πως χρειάζονται 20 φιλολόγους, 15 μαθηματικούς και 7 φυσικούς.
Nektaria, δεν τακτοποιήθηκες ακόμη ; Νόμιζα πως στη β' ή γ' φάση ήσουν μέσα...
Παράθεση από: Stratilio στις Σεπτεμβρίου 21, 2008, 10:01:05 amNektaria, δεν τακτοποιήθηκες ακόμη ; Νόμιζα πως στη β' ή γ' φάση ήσουν μέσα...Σταμάτησε 9 άτομα πριν από εμένα... Καλό ε;
Παιδιά υπάρχει μυστικά συμφωνία μεταξύ Στυλιανίδη και Ζαγοράκη !!!!!!!!Κάθε διπλό που κάνει εκτός ο ΠΑΟΚ θα έχουμε και νέα φάση αναπληρωτών.................
Παράθεση από: vag_fys στις Σεπτεμβρίου 21, 2008, 10:21:17 amΠαιδιά υπάρχει μυστικά συμφωνία μεταξύ Στυλιανίδη και Ζαγοράκη !!!!!!!!Κάθε διπλό που κάνει εκτός ο ΠΑΟΚ θα έχουμε και νέα φάση αναπληρωτών................. Είσαι απίθανος!
προλαβαίνει κανείς να σε παρακολουθήσει?πολυβόλο νέας γενιάς
Παράθεση από: Αγάπη στις Σεπτεμβρίου 21, 2008, 10:25:56 amΠαράθεση από: vag_fys στις Σεπτεμβρίου 21, 2008, 10:21:17 amΠαιδιά υπάρχει μυστικά συμφωνία μεταξύ Στυλιανίδη και Ζαγοράκη !!!!!!!!Κάθε διπλό που κάνει εκτός ο ΠΑΟΚ θα έχουμε και νέα φάση αναπληρωτών................. Είσαι απίθανος! Αν επέμβει ο Σωκράτης, θα μεταβληθεί η συμφωνία σε μονιμοποίηση των αναπληρωτών ΠΕ02 των έξι πρώτων φάσεων.