0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει προγραμματιστεί ΚΥΣΔΕ την Τρίτη οπότε μάλλον για Τρίτη βράδυ ή Τετάρτη το βλέπω ......
Πάντα θλιμένη χαραυγή για'μένα ξημερώνει.Γιατί την ώρα που ξυπνώ,κάθε χαρά τελειώνει.Τα φιλιά μου στο νησί!
Παράθεση από: Αγάπη στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 03:00:18 pmΠάντα θλιμένη χαραυγή για'μένα ξημερώνει.Γιατί την ώρα που ξυπνώ,κάθε χαρά τελειώνει.Τα φιλιά μου στο νησί! Ομοίως τα φιλιά μου στη Φορτέτσα και στη θεϊκή Φαλάσαρνα!
Παράθεση από: morgan στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 03:13:08 pmΠαράθεση από: Αγάπη στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 03:00:18 pmΠάντα θλιμένη χαραυγή για'μένα ξημερώνει.Γιατί την ώρα που ξυπνώ,κάθε χαρά τελειώνει.Τα φιλιά μου στο νησί! Ομοίως τα φιλιά μου στη Φορτέτσα και στη θεϊκή Φαλάσαρνα! Αν καθήσει τελειωτικά η Κρήτη σας καλώ στον Μαρουλά στο ώφου το λω για οφτό και ρακές!!! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!
Παράθεση από: panos01 στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 03:15:35 pmΠαράθεση από: morgan στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 03:13:08 pmΠαράθεση από: Αγάπη στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 03:00:18 pmΠάντα θλιμένη χαραυγή για'μένα ξημερώνει.Γιατί την ώρα που ξυπνώ,κάθε χαρά τελειώνει.Τα φιλιά μου στο νησί! Ομοίως τα φιλιά μου στη Φορτέτσα και στη θεϊκή Φαλάσαρνα! Δεκτή η πρόκληση συνάδελφε!!!!!!!!!!!!!! Έγινε!!!!!! Όποιος αντεξει περιμένουμε συμμετοχές!!!Αν καθήσει τελειωτικά η Κρήτη σας καλώ στον Μαρουλά στο ώφου το λω για οφτό και ρακές!!! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!Ρακές χειμώνα στο Ηράκλειο και καλοκαίρι Φραγκοκάστελο και Χώρα Σφακίων, φίλε μου. Κι όποιος αντέξει...
Παράθεση από: morgan στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 03:13:08 pmΠαράθεση από: Αγάπη στις Σεπτεμβρίου 26, 2008, 03:00:18 pmΠάντα θλιμένη χαραυγή για'μένα ξημερώνει.Γιατί την ώρα που ξυπνώ,κάθε χαρά τελειώνει.Τα φιλιά μου στο νησί! Ομοίως τα φιλιά μου στη Φορτέτσα και στη θεϊκή Φαλάσαρνα! Δεκτή η πρόκληση συνάδελφε!!!!!!!!!!!!!! Έγινε!!!!!! Όποιος αντεξει περιμένουμε συμμετοχές!!!Αν καθήσει τελειωτικά η Κρήτη σας καλώ στον Μαρουλά στο ώφου το λω για οφτό και ρακές!!! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!
Πάνο.....δε θέλω και πολύ για να σου κουβαληθώ το χειμώνα.