0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panos01 στις Οκτωβρίου 01, 2008, 12:52:19 pmΜόλις πήρα. Μου είπανε γενικώς και αορίστως ότι δεν ξέρουνε πότε θα "τρέξει¨". Ακόμη και για αύριο δεν είναι σίγουρο!!!! Πάμε να τους γιαουρτώσουμε;;;;;;; Ρίξε τους ρε Τατούλη τους ανίκανους να τελειώνουμε!!! Μάζεψε εσύ γιαούρτια και θα φέρω εγώ ντομάτες...
Μόλις πήρα. Μου είπανε γενικώς και αορίστως ότι δεν ξέρουνε πότε θα "τρέξει¨". Ακόμη και για αύριο δεν είναι σίγουρο!!!! Πάμε να τους γιαουρτώσουμε;;;;;;; Ρίξε τους ρε Τατούλη τους ανίκανους να τελειώνουμε!!!
H λύση θα ήταν μία. Μετά από συνεννόηση να μην δεχτεί κανένας να πάει ωρομίσθιος να δούμε τι θα κάνουν! Δεν το λέω πάνω στην αγανάκτησή μου αυτό, αλλά θα πρέπει κάποιος φορέας αδιόριστων εκπαιδευτικών (για Δευτεροβάθμια μιλάω) να οργανώσει το ζήτημα. Αν αυτό το εμπάργκο έχει επιτυχία να τους δω τι θα κάνουν!!!
Ωραία τα λές και συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν βλέπεις με πόση αγωνία περιμένουν εδώ μέσα να κληθούν ως ωρομίσθιοι? Στα αντίστοιχα θέματα για ωρομισθίους θα δείς πόσοι ανυπομονούν να πάνε ωρομίσθιοι έστω και σε άλλο νομό! Σαν τους πεινασμένους που θα φάνε το μουχλιασμένο ψωμί για να μήν πεθάνουν της πείνας, ελπίζοντας ότι κάποτε θα φάνε...φρέσκο! (δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια..)